Zaptec vinner Telenor Norges greenovation konkurranse

Telenor Norge har utnevnt vinneren av Greenovation -konkurransen med miljøfondet «Zero» og Kjeller Innovasjon for å motivere oppstartsfirmaer innenfor økologisk teknologi. Ni finalister med ideer som droner med lav effekt, drivhus, plast, maling, finansielle tjenester og elektrisitet.

Vinneren var Stavanger baserte Zaptec, som har utformet en måte å bruke energi mer effektivt på. Zaptec håper at løsningen vil oppmuntre til mer bruk av elektrisk drevne biler, ved å øke antall ladepunkter fra en eller to punktert rundt i byen til titusener, uten å overbelaste strømnettet.

Oppstartsbedriften hadde allerede produkter på markedet under konkurransen. Ulrika Leikvang, leder for bærekraft og miljø hos Telenor, sa Zaptecs teknologi har potensial til å redusere utslippene av karbondioksid, men gi lønnsomhet.

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag