Zaptec vokser, hils på Svein Tore Karlsen

17. 06. 2019

Zaptec vokser, hils på Svein Tore Karlsen

jun 17, 2019 | Zaptec: På innsiden

Zaptec er et selskap i vekst og vi trenger flere ansatte. Den nyeste vi har med på laget er Svein Tore Karlsen. Han begynte hos oss 3 juni 2019 og er vår System- og kundespesialist. Svein Tore kom fra Sandnes Elektriske Foretning AsVi tok oss en prat med han for å bli bedre kjent med hvem Svein Tore er.  

Hvilken erfaring har du? 

Jeg har erfaring som selger, servicetekniker, elektriker og serviceleder.I tillegg til bakgrunn fra elektrobransjen, har jeg arbeidet med salg og service inn brannslukningsystemer og røykdykkerytstyr.. Jeg har en bred teknisk og praktisk bakgrunn fra bransjen og tror dette kan gi Zaptec et litt annet perspektiv. 

Hvorfor søkte du deg til Zaptec? 

Jeg begynte å selge Zapcharger for to år siden, og syns dette var et veldig spennende produkt og et interessant firma. I tillegg jobbet jeg veldig mye med elbillading de siste årene, så jeg var ikke i tvil da denne stillingen ble lagt ut. 

Hvordan har det vært å starte i Zaptec?  

Det har vært en veldig positiv opplevelse. Jeg har fått god oppfølging og innføring i bedriften, arbeidsoppgaver og bransjen generelt. Det er også kjekke kollegaer. Jeg vil anbefale andre å søke seg hit.  

Hvilke tips og råd kan du gi til andre som drømmer om å bli en Zaptec’er?  

I tillegg til å ha interesse for infrastruktur og elbillading, mener jeg at det er viktig å fremstå som en engasjert og positiv person. 

Hva gjør du i løpet av en dag?  

Nå er det en del opplæring og innføring i bedriften. Min hovedoppgave er andre linje support, hvor vi i hovedsak hjelper våre kunder med å løse tekniske utfordringer og bistår med planleggingdrift og vedlikehold av anlegg for elbillading.  

Hvem er du?  

Jeg er en veldig positiv mann på 38 år, gift og har to barn. Fritid bruker jeg på friluftsliv året rundt. Mine favorittaktiviteter er skiseiling og kanopadling. 

Frode Søyland er Svein Tore sin nærmeste leder og sier følgende om vår nyeste kollega:  

Svein Tore passer perfekt inn i rollen som system- og kundespesialist. Hans personlighet kombinert med den erfaringen han har gjør at vi nå kan styrke vårt kundesenter ytterligere for å møte en stadig økende kundeprotefølje og vil være en viktig brikke i å beholde vårt gode forhold til nye og eksisterende kunder.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag