Zaptec utvider til Tyskland

01. 06. 2021

Nå åpner Zaptec kontor i Tyskland, noe som gjør at selskapet går fra tilstedeværelse i to til fire land, på tre måneder.

– Jeg er begeistret over å få muligheten til å etablere et nytt datterselskap i Tyskland, sier Annika Kunze, som er ny administrerende direktør i Zaptecs siste europeiske satsing.

Salgstallene for elbiler har økt raskt i Tyskland siden i fjor, og antallet private ladere stiger nå kraftig. Kunze mener at dette er en flott mulighet til å komme inn på markedet.

– Jeg gleder meg til å gi elbilsjåfører gode ladeprodukter, og til å støtte overgangen til en mer bærekraftig og elektrisk fremtid, legger den nye landssjefen til.

Markedsandelen for elbiler i Tyskland er mer enn tredoblet på bare to år. Markedet antas å vokse til ti millioner innen 2030. Med denne betydelige veksten i elbiler er det et stort behov for å gi flere mennesker muligheten til å lade hjemme, mens de er på jobb, eller når de er på farten i hverdagen.

ZAPTEC-29

I Norge ser konsernsjefen på fremtiden med optimisme:

– Det er spennende å gå inn i det tyske markedet. Dette er et viktig skritt for å tilby intelligente ladeløsninger til Europas største økonomi og mest folkerike land, sier konsernsjef i Zaptec, Anders Thingbø.

Zaptec har hatt rask vekst ved å tilby løsninger som lar personer lade bilen sin når de trenger det. Laderne kan brukes i leilighetsbygg, hus, kontorer, på offentlige steder, kjøpesentre og hoteller. Brukerne kan starte lading i appen, få sanntidsoversikt over bruk og lade når energiprisene er lavere, noe som gjør det lett for alle å lade når de trenger det.

Om Zaptec

Med base på vestkysten av Norge, er Zaptec et raskt voksende grønt teknologiselskap, spesialisert på smarte systemer for elbillading. I løpet av få år har Zaptecs teknologi blitt omfavnet av en betydelig andel av private elbilbrukere og sørget for vår ledende markedsposisjon i Norge. Som markedsleder i et land som allerede er ledende i utviklingen av grønn mobilitetsinfrastruktur, strekker Zaptecs ambisjoner seg utover Norges grenser når de etablerer fotfeste i utenlandske markeder, fra Europa til USA.

 

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag