Zaptec utvider til Tyskland

1. juni 2021

Nå åpner Zaptec kontor i Tyskland, noe som gjør at selskapet går fra tilstedeværelse i to til fire land, på tre måneder.

– Jeg er begeistret over å få muligheten til å etablere et nytt datterselskap i Tyskland, sier Annika Kunze, som er ny administrerende direktør i Zaptecs siste europeiske satsing.

Salgstallene for elbiler har økt raskt i Tyskland siden i fjor, og antallet private ladere stiger nå kraftig. Kunze mener at dette er en flott mulighet til å komme inn på markedet.

– Jeg gleder meg til å gi elbilsjåfører gode ladeprodukter, og til å støtte overgangen til en mer bærekraftig og elektrisk fremtid, legger den nye landssjefen til.

Markedsandelen for elbiler i Tyskland er mer enn tredoblet på bare to år. Markedet antas å vokse til ti millioner innen 2030. Med denne betydelige veksten i elbiler er det et stort behov for å gi flere mennesker muligheten til å lade hjemme, mens de er på jobb, eller når de er på farten i hverdagen.

 

ZAPTEC-29

I Norge ser konsernsjefen på fremtiden med optimisme:

– Det er spennende å gå inn i det tyske markedet. Dette er et viktig skritt for å tilby intelligente ladeløsninger til Europas største økonomi og mest folkerike land, sier konsernsjef i Zaptec, Anders Thingbø.

Zaptec har hatt rask vekst ved å tilby løsninger som lar personer lade bilen sin når de trenger det. Laderne kan brukes i leilighetsbygg, hus, kontorer, på offentlige steder, kjøpesentre og hoteller. Brukerne kan starte lading i appen, få sanntidsoversikt over bruk og lade når energiprisene er lavere, noe som gjør det lett for alle å lade når de trenger det.

Om Annika Kunze

Annika startet karrieren sin i energi- og forsyningsbransjen hos E.ON Inhouse Consulting. Hun gikk deretter inn i e-mobilitetsbransjen for ni år siden og jobbet som prosjekt- og produktsjef for BMW Group, der hun etablerte den offentlige ladetjenesten ChargeNow globalt. Hun ble senere involvert i Volkswagen Financial Services AG som produktsjef for e-mobilitet, og deltok i etableringen av en bedrift for tilkoblede energiløsninger, coneva GmbH.

Annika har jobbet flere år som selvstendig konsulent og prosjektleder hvor hun utviklet nye forretningsmuligheter med internasjonale markedslanseringer, og så på overgang og endring i energi og mobilitet. Nå slutter Annika seg til Zaptec for å etablere kontor i Tyskland, som skal ligge i München.

Annikas motivasjon er å bidra til elektrifiseringen i Tyskland, og å være med på å gjøre verden renere og styrke suksessen til Zaptec.

Fredrik Hegland, Ladeekspert i Zaptec

Annika Kunze
Administrerende direktør Zaptec i Tyskland

Om Zaptec

Med base på vestkysten av Norge, er Zaptec et raskt voksende grønt teknologiselskap, spesialisert på smarte systemer for elbillading. I løpet av få år har Zaptecs teknologi blitt omfavnet av en betydelig andel av private elbilbrukere og sørget for vår ledende markedsposisjon i Norge. Som markedsleder i et land som allerede er ledende i utviklingen av grønn mobilitetsinfrastruktur, strekker Zaptecs ambisjoner seg utover Norges grenser når de etablerer fotfeste i utenlandske markeder, fra Europa til USA.

 

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. - Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø. Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. -...

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Når du skal velge ladekabel til bilen din er den ofte spekket med detaljer kun elektrikere kjenner til. Hva er Type 2, og hva mener vi med fase? Her er svarene.I vår egen nettbutikk skilter vi med at du kan kjøpe ladekabel til bilen din. De vanligste er: Ladekabel 7,5...

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Byparken Bodø er et nyutviklet flerbruksbygg i Bodø sentrum, med leiligheter nært sjøen, og med en rekke gode fasiliteter like rundt hjørnet. Da bygget var klart for bruk, var det kun 52 ladestasjoner tilgjengelig. Skulle beboerne utvide med flere, måtte...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag