ZAPTEC utnevner daglig leder i Sverige

apr 4, 2019 | 2019, Nyheter

Anna-Karin Andersen utnevnes til daglig leder for ZAPTEC Sweden AB. Selskapet er nyopprettet i Sverige og eies av ZAPTEC AS i Norge som er leverandør av markedsledende ladesystemer for borettslag, sameier, bedrifter og det offentlige.

Anna-Karin, 33 år, er økonom fra universitetet i Uppsala og kommer fra vind- og solenergibedriften Utellus AB som fungerende daglig leder. Hun begynner som daglig leder for ZAPTEC Sweden AB den 17. juni.

Anna-Karin har en stor interesse for elektrifisering av samfunnet og er en dedikert og kundeorientert leder. ZAPTEC tror at andelen oppladbare biler i Sverige kommer til å øke de neste årene og har ansatt Anna-Karin for å lede vår satsing for å etablere en infrastruktur for lading der mennesker lever og reiser, sier Anders Thingbø daglig leder i ZAPTEC AS.

Sverige står ovenfor en stor endring med sterk økning av ladbare biler og med ZAPTEC sin kompetanse, innovasjonskraft og unike ladeløsning ser jeg stort potensiale for framtiden. Jeg er stolt og glad over å få tilliten til å lede etableringen av ZAPTEC i Sverige og jeg er klar for å ta meg av en av vår tids viktigste utfordringer, en 100 % fossilfri bilpark, sier Anna-Karin Andersen.

 

Stavanger,

April 08 2019

 

For mer informasjon kontakt:

Daglig leder i ZAPTEC AS, Anders Thingbø, Tel: +47 934 88385

Anna-Karin Andersen, Tel: +46 70 528 97 91

 

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon