ZAPTEC støtter åpne protokoller (OCPP)

okt 18, 2018 | Betalingsløsninger, Elbillading

ZAPTEC har utviklet verdens mest avanserte ladesystem for borettslag, sameier og større parkeringsanlegg. Noen av de viktigste funksjonene er knyttet opp mot våre patenterte fasebalansering og veksling mellom enfase- og trefase lading. Dette er funksjoner som ikke er støttet av den åpne OCPP standarden. For at våre kunder allikevel skal kunne utnytte funksjoner unike for ZAPTEC, har vi valgt å la partnere knytte seg til baksystemet ZapCloud i stedet for direkte mot ladestasjonene. På denne måten kan ZAPTEC håndtere last- og fasebalansering, mens våre partnere har mulighet til å håndtere betaling, autentisering, overvåking og support.

ZAPTEC utfører last- og fasebalansering på en effektiv måte som sørger for å utnytte mest mulig av den tilgjengelige kapasiteten, uten å skjevlaste strømnettet. En så god utnyttelse av kapasiteten vil ikke være mulig uten fasebalansering

ZAPTEC har en rekke partnere som benytter OCPP sky-til-sky og våre andre integrasjonsmetoder, blant annet Easypark, Charge365, Fortum, Smartly, Virta og SmartCharge. Vi vil også lansere en rekke andre ledende ladeoperatører som ZAPTEC partnere i nærmeste fremtid.

Som administrator av et ZAPTEC ladesystem kan du velge å benytte deg av ZapCloud som administrasjonsverktøy helt kostnadsfritt. Her kan du se forbruket per bruker, oppdatere ladestasjonen med nyeste firmware og se i sanntid status på alle ladestasjonene i ditt system. Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, er det enkelt å knytte seg opp mot en av våre partnere. Da slipper du å tenke på noen ting, alt fra support til betaling blir håndtert for deg.

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon