Zaptec fornyer sin visuelle identitet

09. 02. 2021

Zaptec har som visjon å forandre verden til det bedre gjennom å skape en mer bærekraftig og elektrisk fremtid. Nå har vi redesignet vår visuelle profil for å møte fremtiden.

Teknologiselskapet fra Stavanger har gjennomgått store forvandlinger siden etableringen i 2012. Forretningsidéene har vært mange, og varierte – alt fra brønnteknologi til elbillading.

Zaptecs visuelle identitet har bestått i løpet av disse årene. Nå var tiden inne for å utarbeide en ny visuell profil som gjenspeiler hva Zaptec er i dag.

For å fremstå som en tydeligere og mer attraktiv merkevare innen elbillading må vi forandre oss. En av de endringene vi gjør er et redesign av hele profilen, sier Lasse Hult, CMO i Zaptec.

I utviklingen av ny visuell identitet har vi slått oss sammen med Scandinavian Design Group (SDG), et av Nordens ledende byråer innen merkevareledelse og design. Samarbeidet har ført til en unik og spennende merkevare innfor elbillading.

I dag er vi kjempestolte av og endelig vise frem det vi har jobbet med siden sommeren 2020 – en helt ny visuell identitet som også omfatter en oppgradering av logoen. Identiteten vår fokuserer nå mye sterkere på opplevelsen og friheten du får ved å lade bilen hjemme. Vi har tatt inn våre norske røtter, og det vises gjennom fargepaletten, bildestilen og vårt ønske om å inspirere til en grønnere hverdag, sier Helga Mørk, Brand Manager i Zaptec.

Samtidig som vi nå kommer med en ny visuell identitet, lanserer vi også et helt nytt produkt, nemlig verdens minste smarte elbillader Zaptec Go. Laderen kan kjøpes direkte gjennom vår nye nettbutikk eller via våre forhandlere.

Den nye identiteten går hånd i hånd med Zaptec sin satsing i internasjonale markeder. Internasjonaliseringen gjør det mer naturlig å se på hva som definerer Zaptec, og hvor vi kommer fra. Det var derfor naturlig å trekke inn et nordisk uttrykk i det vi jobber med.

Det er viktig for oss å gi flest mulig tilgang til elbillading så de kan lade der de er. Det er en frihet. Med internasjonalisering er det også viktig for oss å vise hva Zaptec representerer, og ikke minst, markere hvor vi kommer fra. Vi representerer det nordiske. Alt fra idé til design og produksjon skjer i Norge, og det er vi stolt av å kommunisere i et globalt marked, sier Anders Thingbø, CEO i Zaptec.

Den visuelle identiteten tas nå gradvis ut i alle våre kanaler. Den vil tydeliggjøre hva Zaptec står for som merkevare innen kvalitet, teknologi og brukervennlighet. Sammen med selskapsverdiene våre hvor vi fokuserer på å være respektfulle, dedikerte, smidige, innovative og mulighetsdrevet i alt vi gjør. 

Kontakt:
Helga Mørk, Brand Manager Zaptec
Tlf: 951 88 073

Zaptec

Med base på vestkysten av Norge, er vi i Zaptec et raskt voksende grønt teknologiselskap, spesialisert på smarte systemer for elbillading. I løpet av få år har vår teknologi blitt omfavnet av en betydelig andel av private elbilbrukere og sørget for vår ledende markedsposisjon i Norge. Som markedsleder i et land som allerede er ledende i utviklingen av grønn mobilitetsinfrastruktur, strekker våre ambisjoner for Zaptec seg utover Norges grenser når vi etablerer fotfeste i utenlandske markeder, fra Europa til USA.

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag