Zaptec øker med ekstra produksjonspartner i Tyskland

For å støtte vekst og redusere risiko knyttet til kapasitet og komponentmarkedet, gjennomfører Zaptec nå en ekspansjon til Sanmina Corporation i Tyskland, som en produksjonspartner nummer to av elbilladere.

Zaptecs hoved-produksjonspartner i Norge, Westcontrol, øker i tillegg kapasiteten med nye anlegg og produksjonslinjer, for å møte den høye etterspørselen av elbilladere.

– Vi går nå inn i en masseproduksjon som forventes å øke de neste årene, og investering i nytt utstyr og lokasjoner vil imøtekomme den økte forespørselen, sier Zaptecs CEO Peter Bardenfleth-Hansen.

Produksjonsselskapet Sanmina er en av de største globale elektroniske produsentene, med produksjonsanlegg strategisk plassert for å støtte Zaptecs planlagte vekst både i Europa og USA, som i tur vil minimere karbonavtrykket i transport av ladere.

Med Westcontrol plassert i nord og Sanmina plassert midt i Tyskland, vil Zaptec enklere kunne distribuere kvalitetsladere til hele verden.

-Tyskland er kjent for god kvalitet og effektivitet, og det skader heller ikke at landet er det største markedet på det europeiske kontinentet. Salgsverdien av å ha et tyskprodusert produkt i dette markedet er stor, sier Bardenfleth-Hansen.

Ifølge konsernsjefen vil den tyske fabrikken være en viktig samarbeidspartner, både for tydeligere tilstedeværelse i Europa, men også som en støtte til den eksisterende produksjonspartneren i Norge.

– Sanmina er en internasjonal aktør med fabrikker i hele verden. Det støtter vår plan om internasjonalisering, sier Bardenfleth-Hansen.

Om Zaptecs nye produksjonspartner

Navn: Sanmina Corporation

Hvor: Gunzenhausen, Tyskland

Hovedkontor: San Jose, California

Ansatte: ca. 45 000

Global virksomhet i 25 land på seks kontinenter

Relaterade artiklar

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Zaptec åpner Benelux-kontor i Amsterdam

Zaptec åpner Benelux-kontor i Amsterdam

Administrerende direktør i Zaptec Benelux, Joris Laponder, åpnet sitt Benelux-kontor 1. januar i år, og kommer allerede med et Zaptec-team i ryggen. -Markedet her er mer enn klar for betydelig vekst, sier Joris.-Energiovergangen opplever akselerert vekst. Levering og...

Få offert

på laddlösning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag