Zaptec lanseres i Storbritannia

De siste årene har Zaptec opplevd rask vekst, og det er tid for å åpne det første ZAPTEC-kontoret utenfor Skandinavia. Zaptec går inn i Storbritannia med mål om å bringe enda mer bærekraftige ladeløsninger til det britiske markedet. Kontoret skal ligge i Midlands, med nasjonal rekkevidde.

Jeg er glad for at vi går inn i Storbritannia for å elektrifisere transportsektoren og ta del i å gjøre alternativer til fossilt brensel tilgjengelig for alle. Ettersom mer enn 80 % av befolkningen bor i urbane områder, mener vi at det er et stort potensial for å raskt utvikle infrastrukturen for elbillading i bedrifter, på offentlige steder, i private hjem og i borettslag. Zaptecs ladeløsning bruker all tilgjengelig elektrisitet slik at kunden kan lade flere elbiler samtidig og spare penger på investeringen, sier administrerende direktør i Zaptec, Anders Thingbø.

Den nye administrerende direktøren for Zaptec i Storbritannia ble hentet fra bransjen. Guy Haydon kommer over fra Siemens, der han var salgssjef for elektromobilitet. Han stod også på listen GreenFleet 100 Most Influential i 2021 etter å ha jobbet i britisk industri i fem år.

Les mer: Zaptec etablerer seg i Danmark

Guy Haydon, Managing Director i Zaptec UK

Jeg gleder meg til å bli en del av Zaptec og få muligheten til å lansere dette fantastiske merket i Storbritannia. Smart, pålitelig, brukervennlig lading er avgjørende for å få fart på elbilbruken, og Zaptec er kjent for å levere svært gode kundeløsninger. Jeg er veldig glad for å få disse laderne i hendene på sjåfører og hjelpe flere til å gå over til renere transport, og dermed bidra til at Storbritannia kan oppfylle forpliktelsene sine til å redusere CO2-utslipp og skape en grønnere fremtid, sier Guy Haydon, administrerende direktør for Zaptec i Storbritannia.

Les mer: Zaptec etableres i Sverige

 

Om Guy Haydon

Guy kom inn i elbil-bransjen i Tsjekkia, der han jobbet med internasjonal forretningsutvikling for et selskap som bygde elektriske motorsykler. Da han kom tilbake til Storbritannia begynte han i Instavolt, der han bidro til å utvide det raske ladenettverket over hele landet. Etter dette gikk han over til Siemens der han som salgssjef ledet utvidelsen av elbillading på tvers av levering, installasjon og vedlikehold av elbilladere. Etter et par år blir han nå en del av Zaptec i etableringen av det britiske kontoret. Han motiveres av å drive frem veksten av elbilopptak og ladeinfrastrukturen som skal støtte den, og arbeider for å senke karbonutslippene og skape en renere fremtid.

Om Zaptec

Zaptec har sin base på Norges vestkyst og er et raskt voksende selskap innen grønn teknologi spesialisert i smarte ladesystemer for elbil. På få år har Zaptecs teknologi blitt tatt i bruk i store deler av det private elbilmarkedet, og Zaptec er i dag ledende i det norske markedet. Som markedsleder i et land som allerede er ledende i utviklingen av infrastruktur for grønn mobilitet, er Zaptecs ambisjon å nå utover Norges grenser når de nå etablerer seg i utenlandske markeder, fra Europa til USA.

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva er fordelene med å ha en såkalt smart elbillader, og hvilken grunnleggende informasjon bør du ha? Vi har listet ned hva du bør ta stilling til. Ha en lader som gir lavere ladekostnader Hvis du er interessert i å lade hjemme for å spare penger, anbefaler vi deg å...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag