Zaptec kjøper betalingstjenesten Charge365

Zaptec kjøper betalingstjenesten Charge365

nov 5, 2019 | Case studies

Zaptec har kjøpt betalingstjenesten Charge365 fra OfficeLink AS, og utvider med det tjenestespekteret for våre kunder. Samtidig fortsetter vi vårt svært gode forretningssamarbeid med OfficeLink, som fremdeles vil være en stor aktør på ladesystemer og betalingsløsninger fra Zaptec. For eksisterende og nye kunder av Charge365 fortsetter alt som før.

Vi har i lengre tid opplevd at kunder forventer at Zaptec selv skal tilby betalingstjenester av ZAPTEC-ladeanlegg. Denne etterspørselen kommer spesielt fra borettslag og sameier som ønsker enkel, nøyaktig og rettferdig avregning av elbillading. Vi har tro på at oppkjøpet vil sette oss i stand til å levere et enda bedre og helhetlig produkt- og tjenestetilbud for våre kunder.

Charge365 er en ledende aktør på det norske markedet som tilbyr enkle og velprøvde betalingstjenester for Zaptecs ladesystemer. Det er omtrent 2000 betalende kunder av Charge365 som omfattes av avtalen, som i dag får betalt ladestrømmen på en enkel måte hver måned. For nye og eksisterende kunder av Charge365 fortsetter alt som før på kort sikt, samtidig som vi planlegger for overføring av drift, utvikling og support. På lengre sikt har Zaptec planer om å videreutvikle det som allerede er en veldig bra betalingstjeneste, i tillegg til å internasjonalisere den.

Zaptec er opptatt av valgfrihet og gode ladeløsninger for våre kunder. Derfor beholder vi vårt gode samarbeid med eksisterende leverandører av betalingstjenester. Det vil sikre kunder enkelhet og valgfrihet når det kommer til gode betalingsløsninger for lading av elbiler med Zaptecs ladesystemer.

For spørsmål, vennligst kontakt

Anders Thingbø
CEO, Zaptec
at@zaptec.com
934 88 385

Jøran Storeide
CEO, OfficeLink
storeide@officelink.no
934 67 100

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag