ZAPTEC etableres i Sverige

21 januar, 2019

ZAPTEC etableres i Sverige

jan 21, 2019 | Elbillading, Nyheter, Pressemelding

ZAPTEC er markedsleder på ladesystemer til boligselskaper og bedrifter i Norge og omsatte for MNOK 100 i 2018 med et positivt resultat. Vi etablerer nå egen virksomhet hos søta bror i Sverige.

Sverige har i fjor en økning i salget av ladbare biler på 44%. I løpet av de 2-3 neste år forventes nye modeller med konkurransedyktige priser som vil øke veksten av elektriske og ladbare hybrider betydelig i Sverige.

Det er et stort behov for generell kunnskap om lading og ZAPTEC ønsker å spille en aktiv rolle med kunnskapsløft ved å lansere det kvalitetssikrede ladesystemet som er testet og idriftsatt i over 1500 borettslag og bedrifter i Norge.

For at Sverige skal få samme oppfølging og kvalitet som vi er kjent for i Norge velger vi nå å opprette en helt ny avdeling i Stockholm. I denne sammenheng ser vi etter en VD for ZAPTEC AB. Vi leter etter en person som kan ta i bruk ressurser og handlingsrom gitt av ZAPTEC til å muliggjøre lading av elbiler for alle borettslag, sameier og bedrifter med større parkeringsplasser rundt om i Sverige.

Utvidelsen til Sverige vil få tett oppfølging og støtte fra ZAPTECs globale utviklingsteam. Et team bestående av mennesker som har vært med å bygge opp ZAPTECs salg og omdømme i Norge over lang tid.

Er denne rollen interessant for deg eller en noen du kjenner finner du mer informasjon via denne lenken.

 

 

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

 

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Zaptec fornyer sin visuelle identitet

Zaptec fornyer sin visuelle identitet

Zaptec har som visjon å forandre verden til det bedre gjennom å skape en mer bærekraftig og elektrisk fremtid. Nå har vi redesignet vår visuelle profil for å møte fremtiden. Teknologiselskapet fra Stavanger har gjennomgått store forvandlinger siden etableringen i...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag