ZAPTEC etableres i Sverige

jan 21, 2019 | Elbillading, Nyheter, Pressemelding

ZAPTEC er markedsleder på ladesystemer til boligselskaper og bedrifter i Norge og omsatte for MNOK 100 i 2018 med et positivt resultat. Vi etablerer nå egen virksomhet hos søta bror i Sverige.

Sverige har i fjor en økning i salget av ladbare biler på 44%. I løpet av de 2-3 neste år forventes nye modeller med konkurransedyktige priser som vil øke veksten av elektriske og ladbare hybrider betydelig i Sverige.

Det er et stort behov for generell kunnskap om lading og ZAPTEC ønsker å spille en aktiv rolle med kunnskapsløft ved å lansere det kvalitetssikrede ladesystemet som er testet og idriftsatt i over 1500 borettslag og bedrifter i Norge.

For at Sverige skal få samme oppfølging og kvalitet som vi er kjent for i Norge velger vi nå å opprette en helt ny avdeling i Stockholm. I denne sammenheng ser vi etter en VD for ZAPTEC AB. Vi leter etter en person som kan ta i bruk ressurser og handlingsrom gitt av ZAPTEC til å muliggjøre lading av elbiler for alle borettslag, sameier og bedrifter med større parkeringsplasser rundt om i Sverige.

Utvidelsen til Sverige vil få tett oppfølging og støtte fra ZAPTECs globale utviklingsteam. Et team bestående av mennesker som har vært med å bygge opp ZAPTECs salg og omdømme i Norge over lang tid.

Er denne rollen interessant for deg eller en noen du kjenner finner du mer informasjon via denne lenken.

 

 

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon