Zaptec er regionvinner Vest-Norge i Made in Norway 2017

12. januar 2018

Tv Vest I går mottok Fredrik Lima og Knut Braut prisen Regionvinner Vest-Norge på vegne av selskapet, fra Made in Norway 2017. Zaptec konkurrerte sammen med 1000 andre bedrifter fra hele landet og over 300 fra Vest-Norge om tittelen.

Made in Norway er et prosjekt av Avinor i samarbeid med Innovasjon Norge. Norges forskningsråd, DOGA, Ferd, Abelia og Virke. Målet er å fremme de som skaper ideer, de som skaper produkter, de som skaper arbeidsplasser. De som bygger landet og bygger fremtiden. De som er made in Norway.

Kåringen er gjort utifra en helhetsvurdering basert på:
Lønnsomhet for bedriften og samfunnet
Positiv miljøeffekt
Positive samfunnseffekter
Prosjektet eller produktets nyhetsverdi/innovasjonsgrad
Selskapets evne til å formidle produktets egenskaper og potensiale
Selskapets evne til å gjennomføre planen.

Zaptec er utrolig stolte og ydmyke over å ha mottatt Made in Norway prisen. Prisen gir en boost til hele selskapet og beviser posisjonen som et ledende teknologiselskap.

I 2018 vil Zaptec fokusere på videreutvikling av teknologien for lading av elbiler. ZapCharger PRO er et levende ladesystem og vil bli oppdatert med nye tjenester gjennom skyløsningen ZapCloud.

Zaptec er et norsk teknologiselskap som utvikler og leverer markedets mest intelligente og skalerbare ladesystem for elbil.

Se flere nyhetsartikler rundt Zaptec som Regionvinner Vest-Norge

Stavanger Aftenblad

Tv Vest

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. - Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø. Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. -...

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Når du skal velge ladekabel til bilen din er den ofte spekket med detaljer kun elektrikere kjenner til. Hva er Type 2, og hva mener vi med fase? Her er svarene.I vår egen nettbutikk skilter vi med at du kan kjøpe ladekabel til bilen din. De vanligste er: Ladekabel 7,5...

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Byparken Bodø er et nyutviklet flerbruksbygg i Bodø sentrum, med leiligheter nært sjøen, og med en rekke gode fasiliteter like rundt hjørnet. Da bygget var klart for bruk, var det kun 52 ladestasjoner tilgjengelig. Skulle beboerne utvide med flere, måtte...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag