Zaptec er regionvinner Vest-Norge i Made in Norway 2017

12. 01. 2018

Tv Vest I går mottok Fredrik Lima og Knut Braut prisen Regionvinner Vest-Norge på vegne av selskapet, fra Made in Norway 2017. Zaptec konkurrerte sammen med 1000 andre bedrifter fra hele landet og over 300 fra Vest-Norge om tittelen.

Made in Norway er et prosjekt av Avinor i samarbeid med Innovasjon Norge. Norges forskningsråd, DOGA, Ferd, Abelia og Virke. Målet er å fremme de som skaper ideer, de som skaper produkter, de som skaper arbeidsplasser. De som bygger landet og bygger fremtiden. De som er made in Norway.

Kåringen er gjort utifra en helhetsvurdering basert på:
Lønnsomhet for bedriften og samfunnet
Positiv miljøeffekt
Positive samfunnseffekter
Prosjektet eller produktets nyhetsverdi/innovasjonsgrad
Selskapets evne til å formidle produktets egenskaper og potensiale
Selskapets evne til å gjennomføre planen.

Zaptec er utrolig stolte og ydmyke over å ha mottatt Made in Norway prisen. Prisen gir en boost til hele selskapet og beviser posisjonen som et ledende teknologiselskap.

I 2018 vil Zaptec fokusere på videreutvikling av teknologien for lading av elbiler. ZapCharger PRO er et levende ladesystem og vil bli oppdatert med nye tjenester gjennom skyløsningen ZapCloud.

Zaptec er et norsk teknologiselskap som utvikler og leverer markedets mest intelligente og skalerbare ladesystem for elbil.

Se flere nyhetsartikler rundt Zaptec som Regionvinner Vest-Norge

Stavanger Aftenblad

Tv Vest

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag