Zapcloud

Hjernen bak de smarte funksjonene i ZapCloud portal – se og eksporter ladehistorikk

ZapCloud

ZapCloud er hjernen bak vårt smarte ladesystem som overvåker, balanserer og optimaliserer lastbalanseringen mellom ladestasjonene kontinuerlig.

ZapCloud Portal er brukergrensesnittet hvor installatørene og installasjonseiere har full oversikt over status på ladestasjonen. Her kan man legge til ladestasjoner, konfigurere, oppdatere, overvåke, lese ladehistorikk, registrere brukere og mange flere ting.

Nyhet!

ZAPTEC APM

Oppgrader til ZAPTEC APM når du har behov for mer ladestrøm. ZAPTEC APM måler effektforbruket for hele bygget og tildeler automatisk mer strøm til elbillading når bygget bruker mindre.

Se ladehistorikk fra hver ladestasjon eller registrerte bruker

I laderapport i ZapCloud Portalen kan du se og eksportere full ladehistorikk for hele installasjonen, en individuell ladestasjon eller per bruker for ønsket tidsforløp. Ønskes historikk per bruker på delte ladestasjoner må alle brukerne være registrert i ZapCloud og RFID brikke/ladekort må være registrert på brukerprofilen for å kunne starte lading.

Installasjonseiere har mulighet til å låse ladestasjoner for å tillate tilgang til bare valgte brukere eller ha den åpen for at alle kan lade elbilen. Installasjonseier kan enkelt invitere brukere til sitt anlegg.

Brukergrupper åpner opp for gjestelading og låst privatlading i ett og samme ladesystem.

Overvåk energiforbruket til elbilladingen i ZapCloud

ZapCloud, vår skytjeneste, registrerer hver ladesyklus på din ZapCharger Pro. På denne måten får du oversikt over de faktiske kostnadene relatert til lading av elbilen din. I ZapCloud har du oversikt over ladestasjonen din og hvor mye strøm du har brukt.

Deles ladestasjonen med flere brukere, kan autentisering opprettes med en RFID-brikker eller ZapCharger app for å få individuell ladehistorikk. Dette gir også muligheten til å tillate bestemte brukere tilgang. For å få tilgang til å lade med autentisering må du registrere en brukerprofil, koble RFID/ladebrikke til brukerprofilen din og få tilgang av installasjonseier i ZapCloud til den aktuelle installasjonen.

Rapportering for den enkelte ladestasjon er alltid mulig, så dersom ladestasjonen ikke er delt så er det heller ikke behov for autentisering.

Installering i ZapCloud portalen for elektrikere

Installering av en ladestasjon med ZapCloud har aldri vært enklere. All konfigurasjon er gjort gjennom ZapCloud Portal, og sanntidsovervåkning er umiddelbart tilgjengelig. Installasjonsoversikten gir detaljert informasjon om ladestasjonene dine, med informasjon som historikk, eventuelle feil og nettverksstatus.

Se sanntidsstatus på lading, bruk av faser på strømkurs og informasjon om tilkoblede elbiler i ZapCloud Portalen.

Integrere med ZAPTEC

ZapCharger systemet kan enkelt integreres med tredjepartsløsninger for å gi f.eks. ekstern autorisasjon og overvåking. ZapCloud knytter sammen ZapCharger Pro ladesystemet med OCPP 1.6 for autentisering og overvåking.

ZAPTEC tilbyr et åpent API som kan brukes til å få tilgang til omfattende informasjon og ladehistorikk for ladesystemet du eier. Vi i ZAPTEC er dedikerte til kontinuerlig å utvide og forbedre vår løsning for å ta våre kunder trygt inn i en spennende fremtid for elektrisk transport.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Pin It on Pinterest