ZapCharger Pro installert i London

I går signerte vi vår første kunde i London (UK),og det blir nå installert ZapCharger Pro i london, hos et fremtidsrettet borettslag.

Dette vil bli et utrolig spennende og viktig prosjekt for Zaptec og markerer starten på vår internasjonale reise i et marked som vokser eksponentialt. Nå er vi allerede representert i Norge, Sverige, Island, Sveits og Storbritannia. Dette går fort!

Dette borettslaget installerte infrastruktur til alle parkeringsplassene og 51 bakplater nå for å alle 163 parkeringsplassene. For å sikre at alle har mulighet til å lade på et tidlig stadium, plasserer de ZapCharger Pro ladestasjonene slik at hver ladestasjon når til 4 parkeringsplasser. Hvis behovet øker for mer ladetid, kan de enkelt installere flere ladestasjoner senere.

[blockquote class=»style2″]Ladestasjoner: 10 ( 5 innstallert umiddelbart )
Bakplater: 51 installert
Strømforsyning: 3-Fase, 400V, TN-net
Maks ladestrøm: 22kW
Installatør: SED ELECTRICAL LTD[/blockquote]

Zaptec ønsker å skape norske jobber i den raske voksende elbilindustrien. Vi utvikler og produserer verdens beste ladestasjon her i Norge og leverer til en av de nyeste, mest spennende markedene som har vært i lang tid

Teknisk Ukeblad har skrevet en flott artikkel om prosjektene vi jobber på både i Norge og internasjonalt her.

Vi vil takke alle våre partnere på denne reisen!

 

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag