Sikker og avansert

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av de mest avanserte, best ytende og sikreste ladesystemene på markedet. Vi er sikre på at du blir fornøyd med ladesystemet ditt, og derfor gir vi deg trygghetsgaranti.

Godkjent sikkerhet

Vi garanterer at våre produkter til enhver tid oppfyller de strengeste krav til sikkerhet. Dette innebærer at hele vårt ladesystem er godkjent av TÜV SÜD i henhold til IEC 61851-1/22 som definerer et sikkert ladesystem. Ladestasjonene har samtidig passert alle EMC-tester (elektromagnetisk kompatibilitet) slik vi er trygge på at vi ikke påvirker annet elektrisk utstyr, og at ladestasjonen er robust mot stråling utenfra. Alle våre produkter har i tillegg CE-dokumentasjon, som betyr at de grunnleggende sikkerhetskravene er oppfylt.

SERTIFISERTE INSTALLATØRER

Våre forhandlere er sertifiserte el-installatører som kan elbillading. ZAPTEC sørger for at forhandlerne alltid har tilgang til oppdatert informasjon, og tilbyr omfattende kurs innen elbillading. Det gir deg en trygghet om at alt fra installasjon til drift og support av ladesystemet ditt er ivaretatt på best mulig måte.

DRIFTSSIKKER OG FREMTIDSRETTET

Ladestasjonene er tilpasset tøffe norske forhold, og har høy beskyttelsesgrad mot vann- og støvinntrenging. I tillegg er de utstyrt med tyveribeskyttelse og mulighet for låsing av ladekabel. Du kan derfor være trygg på at du kan lade utendørs uansett værforhold.

Ladesystemet er tilkoblet vår avanserte skytjeneste ZAPTEC Portal via WiFi/4G/kabel, som har en oppetid på 99,9%. Ladestasjonene mottar jevnlige programvareoppdateringer kostnadsfritt. Det garanterer deg en driftssikker og fremtidsrettet ladeløsning.

5 års garanti

Våre ladestasjoner er utstyrt med kvalitetskomponenter og avanserte sikkerhetsanordninger som tåler mye strøm. I tillegg har vi kjøling i ladestasjonene for å forhindre overoppheting. Du kan dermed forvente deg at ZAPTECs produkter varer lenger. Faktisk er vi så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med ladesystemet, at ladestasjonene leveres med hele 5 års garanti.

Kompromissløs sikkerhet

I Zaptec er sikkerhet vår høyeste prioritet i alt vi gjør. Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når vi utvikler ladesystemet. Ingenting går på kompromiss med sikkerheten.

Få tilbud 

på ladeløsning i dag