Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

17. november 2021

Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. – Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø.

Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing.

– Smartlading for elbil er et fjernt ord for flere. Hva betyr det egentlig at du lader smart?, spør Thingbø, og følger opp:

– Ladeboksen er smart fordi den ved hjelp av avansert programvare finner ut at den kan lade når strømmen er billigere. Integrasjonen med Tibber gjør smart-opplevelsen ekstra god fordi strømavtalen deres er markedets gunstigste. Det er vinn-vinn, nå som vi går mot en kald vinter, sier Thingbø.

Tibber er strømleverandøren som gir alle kunder timesspotavtale, noe som betyr at brukerne betaler strømprisen som er på det tidspunktet de bruker strømmen.

For Zaptec ligger den største gleden ved samarbeidet å kunne gi en tjeneste som kundene har etterspurt, ifølge markedsansvarlig Lasse Hult, noe som Tibber-sjefen selv bekrefter.

– Etter at Zaptec lanserte sitt nye produkt, har vi fått en mengde henvendelser fra kunder som ønsker at denne blir integrert for full smartlading. Dette skjønner vi godt, for produktet sjekker av på alle punkter og vil gjøre lading av elbilen smartere, enklere og billigere. Da var det en no-brainer for Tibber å integrere det i appen og ta det inn i vår nettbutikk, sier Edgeir Vårdal Aksnes.

Hult er glad for at begge parter utvikler seg i takt med kundebehovene. 

– Vi har holdt kortene tett til brystet. Nå føles det godt å dele nyheten slik at brukerne våre kan lade smartest mulig i vinter, sier han.

Zaptecs Tibber-integrasjon:

  • Tilgjengelig i Norge og Sverige, og utvider integrasjonen til nye markeder etter hvert.
  • I Sverige skal Tibber levere opptil 50 % lavere ladekostnad med smartlading på grunn av større volalitet i strømprisene.
  • Eksisterende eiere av Zaptec Go og Zaptec Home støtter Tibber-integrasjon.
  • Zaptec Go blir ny vare i Tibber Store, og vil bli presentert som produkt til nye og eksisterende Tibber-kunder.

 

Om Tibber:

Tibber er et digitalt strømselskap som ønsker å redusere husholdningenes strømforbruk gjennom smart teknologi. Selskapet tilbyr sine kunder muligheten til å kjøpe fornybar strøm direkte fra produsenten for kjøpesummen, og gjennom Tibber-appen får kunden oversikt over strømforbruket i sanntid. Tibber ble grunnlagt i 2016 av Daniel Lindén og Edgeir Vårdal Aksnes og er aktive i Sverige, Norge og Tyskland. Selskapets visjon er å redusere europeiske husholdningers strømforbruk med 20 prosent innen 2025 og selskapet har i dag 200 000 kunder. Les mer på www.tibber.com

 

Om Zaptec:

Zaptec er et grønt teknologiselskap som spesialiserer seg på smarte systemer for elbillading. I løpet av få år har Zaptecs teknologi blitt omfavnet av en betydelig andel av private elbilbrukere, og sørget for en ledende markedsposisjon i Norge. Zaptecs ambisjoner strekker seg utover Norges grenser når de etablerer fotfeste i utenlandske markeder, fra Europa til USA. 

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Slik får du raskere elbillading hjemme

Slik får du raskere elbillading hjemme

Hurtigere lading er én av mange grunner til å investere i en ladestasjon hjemme, men mange blir overrasket over at de ikke kan lade på maks effekt 22kW. Det er ikke bare det elektriske anlegget som avgjør hastigheten, men også type elbil kan sette begrensninger. Mens...

5 tips til vedlikehold av elbil

5 tips til vedlikehold av elbil

Selv om motoren er elektrisk, har elbiler behov for jevnlig vedlikehold. Her er sjekklisten som kan gi deg økt rekkevidde, mindre slitasje og færre unødvendige utgifter. 1) Invester i en hjemmelader Dersom du hurtiglader ofte, vil batteriet kunne svekkes raskere enn...

Ordliste for nye elbileiere

Ordliste for nye elbileiere

Dersom du nettopp har kjøpt elbil, kan ord som CHAdeMO, CCS, Type 2 og hurtiglading være forvirrende. Hva betyr det egentlig? Vi gir deg en innføring i de viktigste begrepene du bør kunne som elbileier.  ​​Ampere Ampere er måleenhet for elektrisk strømstyrke....

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag