ZapCharger Pro – Programvareoppdateringer

Versjon

Dato

Innhold

2.3.6.5

8. oktober 2018

• Hvis intern autentisering blir brukt, vil kun brukere og ladekort som har lov til å lade på installasjonen få lov til å lade når ladestasjonen er uten nett
  • Hvis en ladestasjon ikke greier å koble seg til ZapCloud så vil ladeindikatoren slå seg av i korte øyeblikk minst én gang i minuttet for å indikere at den ikke er på nett
  • Når en ladestasjon blir deaktivert i ZapCloud vil ladeindikatoren slå seg helt av, og lading vil ikke bli tillatt til ladestasjonen har blitt re-aktivert (tilkobling til ZapCloud kreves). Når ladestasjonen er deaktivert vil den blinke rødt med svak lysstyrke hvert 30. sekund.
  • Andre mindre feilfikser og forbedringer

2.3.4.2

5. juni 2018

• Noen problemer med forvarming og utsatt lading for enkelte biler har blitt fikset
  • Hvis intern autentisering er aktivert på installasjonen, kan lading nå stoppes ved å skanne samme ladebrikke som startet ladingen
  • Ikonet for kommunikasjonsmodus i ZapCloud indikerer nå laderens faktiske kommunikasjonsmodus, ikke hvilken modus som er konfigurert
  • Hvis ladestasjonen mister nett blir dette nå oppdaget raskere. En feil der ladestasjonen i noen tilfeller lot bilen trekke for mye strøm i en liten periode etter den mistet nett har også blitt fikset.
  • En feil der appen ikke viste noen Wi-Fi aksesspunkt hvis et aksesspunkt med tom SSID ble funnet har blitt fikset
  • Hvis en firmware-oppdatering blir startet via appen vil den nå starte umiddelbart så lenge en bil ikke er koblet til ladestasjonen
  • Flere forbedringer og stabilitetsfikser relatert til kommunikasjon med ZapCloud
  • Stabilitetsfikser for Wi-Fi tilkoblingen

2.2.9.4

20. april 2018

• Denne oppdateringen inkluderer kun endringer i testingen av nyproduserte ladestasjoner

2.2.9.3

20. april 2018

• Små fikser for stabilitet og noen feilfikser til Bluetooth-grensesnittet

Pin It on Pinterest