Support

Markedets smarteste og mest fleksible ladesystem for elbiler

Ofte stilte spørsmål

Zapcharger Pro Ladestasjon

Hvor kan jeg kjøpe ZAPTEC ladestasjon?

For befaring og tilbud kan du kontakte din lokale elektriker direkte eller velge mellom en av våre forhandler her. Ønsker du å kontakte våre selgere direkte gjør du det her.

Jeg har akkurat fått installert en ZAPTEC, hva gjør jeg?

Velkommen til ZAPTEC-universet. Med ZAPTEC i garasjen skal du kunne være trygg på at bilen bilen blir ladet innen du skal bruke den igjen. Av og til hender det at man må dele på den tilgjengelige strømmen, men i de aller fleste tilfeller får du full guff med en gang du kobler til!

I boligselskapet deres har det sannsynligvis blitt bestemt på forhånd om du må bruke RFID-brikke for å lade eller om alle ladestasjonene står på private parkeringsplasser og er åpne. Sjekk gjerne med styreleder hva som er vanlig praksis hos dere. Du skal også ha fått invitasjon til å lage en bruker på portal.zaptec.com (ZapCloud) som gir deg tilgang til din ladestasjon.

Har du noen spørsmål? Send oss en gjerne en henvendelse på Facebook Messenger i høyre hjørnet av skjermen.

Hvordan fungerer installasjonsprosessen?

Elektrikeren gjør en befaring av området og gi deg et tilbud på hele installasjonen inkludert ladestasjon. Med ZapCharger Pro-systemet kan du starte med et par ladestasjoner og bygge videre ut når flere kjøper elbiler. Elektrikeren kan legge opp infrastrukturen for alle fremtidige ladeplasser. Se hvordan du kan utvide antall ladeplasser her

Kan vi unngå all administrasjon rundt betaling?

Ja. Du kan velge å ta deg av administrasjon og fakturering kostnadsfritt via vår skytjeneste ZapCloud eller velge mellom flere av våre partneres løsninger. Se alle løsninger her.

Hvor er ladestasjonen produsert?

ZAPTEC er stolte av å være et helnorsk selskap! Alle produkter er designet, utviklet og produsert i Norge. Ladestasjonen er produsert av Westcontrol på Tau utenfor Stavanger.

Zapcharger Portable Ladekabel

Hvor kan jeg kjøpe ZapCharger Portable?

Kontakt Berg Auto for bestillinger her.

Jeg trenger support for ZapCharger Portable

Kontakt din forhandler for hjelp.

VI ER OPPDATERT!

Vi oppdaterer og forbedrer stadig løsningene våre. Se hva vi har finpusset på i loggen vår. Trykk på knappene under.

Zaptec Portal

Logg inn i ZAPTEC Portal for å se ladehistorikk og overvåke ZapCharger-ladestasjonene dine.

LOGG INN ZAPTEC PORTAL