Smartly lanserer ladetjeneste for boligselskaper med Zaptec

Nå kan du få Zaptec ladesystem sammen med Smartly sitt administrasjonsverktøy.

Rettferdig kostnadsfordeling og administrasjon av Zaptec ladeanlegget for boligselskaper og næring.

Med Smartly ladeløsning betaler elbileiere for sitt eget strømforbruk ved lading. Brukeren registrerer kredittkortet i lade-app’en. Innbetaling for brukeren overføres til boligselskapet/bedriften for å dekke felles strømregning. Smart, ikke sant? Smartly sørger for drift og support av anlegget gjennom hele dets levetid. Smartly har 24 timers kundeservice og brukerstøtte hele døgnet, og teknisk support fra kl. 08.00 – 16.00. Tjenesten inneholder:

– Elbilladere ferdig montert, testet og satt i drift

– Optimal energistyring av Zaptec ladeanlegget

– Tilgangskontroll til Zaptec elbil ladere

– Betaling og oppgjør

– Overvåking- og drift av Zaptec ladeanlegget

– Månedlig rapportering på bruken av Zaptec laderne

Forbruket hentes automatisk fra ladestasjonen ZapCharger Pro og inn i administrasjonsverktøyet hos Smartly hvor hver enkelt beboer faktureres direkte for faktisk forbruk. Smartly leverer kundeservice hele døgnet, syv dager i uka, hele året som en del av tjenesten. Med Zaptec og Smartly slipper styret i boligsameiet arbeidet med avlesning, fakturering og spørsmål fra beboer.

Les mer hos smartly 

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag