Enkelt å utvide

Invester i en felles infrastruktur og koble på ladestasjoner etter behov

Reduksjon i kostnader når ladesystemet skal utvides

Den unike utformingen av ZapCharger Pro ladestasjon med  hurtig-kobling på bakplaten gjør at det elektriske arbeidet kan utføres separat fra selve installasjonen av ladestasjonen. I et ZAPTEC system starter du med investeringen i en felles infrastruktur og kobler deretter ladestasjoner på etter behov.

En ZAPTEC installasjon deler en enkel krets og en enkel strømkabel. All kommunikasjon mellom ladestasjonene og ZapCloud skjer gjennom den samme strømkabelen.

Alt-i-en ZapCharger Pro ladestasjonen med integrerte sikringer, jordfeilvern (RCD type B) og avansert lastbalansering kontrollert av ZapCloud, gir et mye enklere oppsett enn tradisjonelle løsninger.

Å gjøre din bygning eller garasje ladeklar har aldri vært enklere eller rimeligere.

1

Legg opp infrastruktur

Det første trinnet er å investere i en felles infrastruktur, en enkel kabel med strøm og kommunikasjon for alle ladestasjonene, for å gjøre elbil lading tilgjengelig for alle beboere.

Etter dette er din bygning eller garasje ladeklar for elbil.

2

Sette opp bakplater

Du kan velge å installere bakplater samtidig som den delte infrastrukturen eller senere når du kjøper ekstra ladestasjoner eller en kombinasjon.

Velg den mest optimale løsningen for skaleringsbehovene dine.

3

Ladestasjoner

Legg til ZapCharger Pro ladestasjoner når behovet for ekstra lading oppstår. Installasjon kan gjøres av ikke-sertifisert personell på eksisterende infrastruktur.

I en delt garasje kan beboerne kjøpe sine egne ladestasjoner når de trenger det.

4

Utvid installasjonen

Skalering av en eksisterende installasjon med ZapCharger Pro krever ikke ekstra arbeid eller investering i sikringsskap, kabling eller ekstrautstyr.

Nye ladestasjoner er ganske enkelt koblet til eksisterende infrastruktur.

Bruk en flatkabel for å gjøre det lettere å sette opp nye ladepunkt

Flatkabel-løsningen er en praktisk installasjonsmetode muliggjort av vårt unike ladesystem. Kabelen vil også bære internettsignal til alle ladestasjonene.

Ved å montere flatkabelen blir det raskere og enklere for elektrikeren, og det sparer deg for kostnader. Dette gjør at du kan installere opptil 30 ladestasjoner på en enkel sikring. Installasjon av ladestasjonen kan gjøres når som helst.

Utendørs løsning med lading fra søyle

Velg mellom ZapCharger Column Premium eller ZapCharger Column Standard for din utendørs ladeløsning.

Både Column Premium og Column Standard kommer i enkel og dobbel versjon, designet for enkel installasjon og vedlikehold.

ZapCharger Column Standard er vist på bildet.

BAKPLATER FOR FREMTIDIGE ELBILER

Tidlig installasjon av bakplater gjør det enklere og billigere å installere ladestasjoner for elbiler i fremtiden.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Pin It on Pinterest