Reduser kostnadene når du utvider ladesystemet

Med Zaptec-systemet er det enkelt å utvide til flere ladestasjoner. Du starter med å investere i en felles infrastruktur og kobler på ladestasjoner etter behov. Zaptec Pro har en hurtigkobling på bakplaten som gjør at det elektriske arbeidet kan utføres uavhengig av selve installasjonen. Det er derfor enkelt å koble på nye stasjoner.

En Zaptec-installasjon deler én enkel krets og én enkel strømkabel. All kommunikasjon mellom ladestasjonene og skytjenesten Zaptec Portal skjer gjennom den samme strømkabelen.

Zaptec Pro er en alt-i-én ladestasjon med integrerte sikringer, jordfeilvern (RCD type B) og avansert lastbalansering. Den er mye lettere å sette opp enn tradisjonelle løsninger. Zaptec Pro er helt enkelt en ladestasjon for fremtiden.

Å gjøre garasjen eller parkeringsplassen ladeklar har aldri vært enklere eller rimeligere!

offset-980080
1

Legg opp infrastruktur

Det er ikke noe hokuspokus å komme i gang. Første trinn er å investere i en felles infrastruktur. Du trenger bare én kabel for strøm og kommunikasjon mellom ladestasjonene.

Vips – så er garasjen eller parkeringsplassen ladeklar.

2

Sett opp bakplater

Du kan velge å sette opp bakplater samtidig med infrastrukturen, eller du kan ta dette senere når du kjøper ekstra ladestasjoner.

Velg det som passer best for ditt boligselskap.

3

Få flere ladestasjoner

Når flere beboere har behov for lading, kan du utvide med flere ladestasjoner. Det er ikke nødvendig å bruke sertifiserte fagfolk til dette. Du bruker ganske enkelt den infrastrukturen som allerede er satt opp.

I en delt garasje kan beboerne kjøpe sine egne ladestasjoner når de ønsker det.

4

Utvid installasjonen

Det er ukomplisert og rimelig å utvide med flere Zaptec Pro-ladestasjoner. Det kreves ikke noe ekstra arbeid eller investeringer i sikringsskap, kabling eller utstyr.

De nye ladestasjonene blir bare koblet til eksisterende infrastruktur.

Med flatkabel er det enkelt å sette opp nye ladepunkter

Ved å montere en flatkabel kan du installere opptil 30 ladestasjoner på én enkelt sikring. Flatkabelen er litt av et kinderegg: Det blir enklere for elektrikeren, kabelen fører nettsignaler til ladestasjonene, og den gjør at du sparer penger.

Utendørs løsning med lading fra søyle

Strøkent design, enkel installasjon og lite vedlikehold. Er du på jakt etter en utendørs ladeløsning, kan du velge Zaptec Premium-søyle eller Zaptec Standard-søyle.

Begge ladesøylene, Premium og Standard, kommer i en enkel og en dobbel versjon.

På bildet ser vi en Zaptec Standard-søyle.

Finn

forhandler