Rønning Elektro deler sine erfaringer med Zaptec sitt ladesystem

Rønning Elektro deler sine erfaringer med Zaptec sitt ladesystem

des 5, 2019 | Case studies, Installasjoner, Installasjoner, Borettslag og sameier, Nyheter

Zaptec er avhengige av dyktige fagfolk som representerer selskapet ute i felten. Fagfolk som er gode på prosjektering, planlegging og montering av ladeanlegg. Derfor har Zaptec over 300 sertifiserte installatører i Norge, som alle har gjennomført vårt forhandlerkurs.

Rønning Elektro er en av våre mange installatører, som har installert mange ZAPTEC-ladestasjoner. De holder til i Stavanger og tar på seg en rekke store og små oppdrag innen elektro, som for eksempel Zaptec sine ladesystemer. Vi tok oss en prat med prosjektleder Gunnar Svenssen i Rønning Elektro om hvordan det er å jobbe med Zaptecs ladesystem.

Prosjektleder Gunnar Svenssen i Rønning Elektro med en ZAPTEC-ladestasjon.

Vi benytter i stor grad Zaptec i borettslag/sameier, næringsbygg og andre større anlegg. Vi har også Zaptec i eneboliger og rekkehus, men i større system bruker vi utelukkende Zaptec siden de fungerer såpass godt. Det er et bra ladesystem, som gjør oss i stand til å føre installasjonen i samme kabel. Det kan vi ikke gjøre med andre type ladestasjoner. Det betyr at 10-25 biler kan lades samtidig fra én og samme strømtilførsel.

Zaptec gir en enklere installasjon ved hjelp av én kabel som ikke trenger sikringsvern.

 

Les også: Ekspertene er enige: Boligselskaper bør investere i smarte ladeløsninger for elbil

Samarbeidet med Zaptec har vært veldig bra. Vi har til og med fått være med å videreutvikle produktet og tjenesten litt. For eksempel har vi kommet med flere innspill til forskjellige menyer og funksjoner i skytjenesten Zaptec Portal. Dette har utviklerne i Zaptec tatt med seg i videreutviklingen av tjenestene. Det er betryggende å vite at produktet og tjenestene stadig blir bedre og enklere å installere og bruke.

Fordelene med Zaptec er mange, men det er fremfor alt enkelheten og fleksibiliteten som er årsaken til at vi benytter Zaptec kontra annet utstyr. Den enkle installasjonsprosessen gir forutsigbarhet når vi monterer ladesystem fra Zaptec. Det er også enkelt å få ladestasjonene tilkoblet internett. Kort monteringstid betyr spart tid for oss, og lavere installasjonskostnad for kundene. Selv om Zaptecs ladestasjoner er litt dyrere enn gjennomsnittet, blir likevel totaltilbudet gunstig på grunn av kortere monteringstid.

Monteringstiden er enkel å beregne fordi ladeløsningen er forutsigbar

Les også: Hvordan bør man dimensjonere Zaptec ladeanlegg?

Vi forklarer til våre kunder at Zaptec ikke er det billigste anlegget, men at det er i det øvre sjiktet når det gjelder kvalitet og funksjonalitet. Tilbakemeldingene fra kundene er positive. De opplever at de får et profesjonelt produkt med mange nyttige funksjoner.

I Rønning Elektro er vi opptatt av å levere et godt totalprodukt. Derfor er vi nøye på at infrastrukturen legges opp skikkelig, slik at det blir forutsigbart når systemet blir bygget videre, og ytterligere ladestasjoner blir ettermontert.

Har dere noen store prosjekter på gang? 

Ja, vi har blant annet et ganske stort utendørsanlegg i Anne Grimdalens vei som vi snart starter på. I tillegg er vi i gang med Haugtussa borettslag med cirka 200 parkeringsplasser. Vanligvis er det mellom 20 og 60 parkeringsplasser i borettslag. Vi installerte akkurat et ladeanlegg i Turkisveien i Sandnes som har bilheiser. Her heves og senkes bilene og ladestasjonene mellom tre ulike nivåer. Dette var et spennende og teknisk utfordrende prosjekt å installere.

 Rønning Elektro leverte et anlegg i Turkisveien i Sandnes som har bilheiser

 

Rønning Elektro har installert 1000 ladestasjoner fra Zaptec og installerer omtrent to til tre større anlegg hver uke.

Mitt råd til andre som vil bli ZAPTEC-installatør er at det er viktig å finne en mal på hvordan du skal gjøre det. I begynnelsen utførte vi installasjonen ganske annerledes enn hva vi gjør i dag. Nå har vi spisset måten vi gjør ting på, og systematisert det. Vi prøver å gjøre installasjonen og driften så enkel, billig og lik som mulig. 

Bli ZAPTEC-installatør

Zaptec har mange fornøyde forhandlere som installerer Zaptec sine ladesystemer rundt omkring i Norge og 14 andre land. Det er en viktig grunn for Zaptec sin suksess i markedet innen elbillading.

Finn ZAPTEC-forhandlere nær deg

 

Relaterte artikler

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag