Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør.

-Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at valget faller på Zaptec, sier Roger Andersen, PR og markedsdirektør i Renault Norge.

Selskapet blir nå en offisiell leverandør av Zaptec, noe som betyr at alle Renault-forhandlere har muligheten til å tilby ladeboksen til sine kunder, som en anbefaling.

Når elbilen er bestilt, opplever vi ofte at kunden kommer med spørsmål om ladeboks til hjemmet. Vi har hele tiden gitt informasjon om valgmulighetene som finnes, men dette samarbeidet forenkler kommunikasjonen mellom oss og kunden. I tillegg møter Zaptec behovet for smartlading, og lade når strømprisene er på sitt laveste, sier Andersen.

Smartladingstjenesten markedsdirektøren refererer til, kalt Eco Mode, er integrert med Nordpools spotpriser, noe som gjør at ladeboksen får informasjon om spotpriser tilsendt hvert døgn. Det unike er at brukeren ikke trenger å være knyttet til et spesifikt strømselskap.

-Det betyr at brukeren automatisk kan starte lading når strømprisen er på sitt billigste, uten å forplikte seg til en tredjepart som i tillegg koster ekstra. Med dette behovet som brukerne ønsker, og med Renault som er opptatt av å kunne tilby et sikkert kvalitetsprodukt, kan jeg bare si at det er utrolig hyggelig å være den valgte aktøren. Spesielt i et landskap med mange konkurrenter, sier Zaptecs kundeansvarlige, Andreas Westerberg.

📸 Photo by Tom Radetzki on Unsplash

Relaterte artikler

– Åpenbart at vi måtte ha elbillader på hytta

– Det gir oss friheten til å utforske nærområdet uten å måtte tenke på rekkevidde og ladestasjoner, sier Per Einar Sæbbe. Han og Nina Lind reiser på hytta hele året. Om vinteren tar det kun en time å kjøre til nærmeste alpinanlegg. Om sommeren tilbyr Ryfylkeheiene...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag