Red Dot Award 2021: Zaptec vinner pris for beste merkevaredesign

19. august 2021

Zaptec får internasjonal anerkjennelse for nytt, norsk kommunikasjonsdesign

-Denne internasjonale anerkjennelsen hjelper oss å vise verden hvordan fremtidens lading for elbiler fungerer, sier Brand Manager Helga Tjelta Mørk. Hele Zaptec ble vurdert etter rebranding av merkevaren som ble lansert vinteren 2021, sammen med Scandinavian Design Group (SDG).

Det har aldri blitt vurdert så mange selskap og byråer som i år, forteller grunnlegger og daglig leder Professor Dr. Peter Zec fra Red Rot.

-Denne utmerkelsen representerer kvaliteten på prosjektet dere har hatt, sier han.

Prisen, som også er kjent under sitt formelle navn Red Dot Award: Brand & Communication Design 2021, feires også med byrået Scandinavian Design Group (SDG).

-Det var vanvittig givende å jobbe med en så modig og fremoverlent kunde som Zaptec, sier kundedirektør Nicolas Achard i SDG. -De er nysgjerrige, innovative og utforskende – og det gjenspeiles i den visuelle identiteten.

Red Dot Design Prisen er en av de største designkonkurransene i verden. I tre disipliner sender deltakere inn produkter, kommunikasjonsprosjekter og merkevare, i tillegg til prototyper og konsepter. Utmerkelsen “Red Dot” er et internasjonalt anerkjent stempel på utmerket design.

-Dette har vi gjort for å fremstå som en tydeligere og mer attraktiv merkevare innen elbillading. En av de endringene vi gjør er et redesign av hele profilen, sier Lasse Hult, CMO i Zaptec.


Les mer om lanseringen hos Red Dot.

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Hva må du huske til elbilferien i sommer?

Hva må du huske til elbilferien i sommer?

Fellesferien er snart i gang, og mange velger å feriere med elbil. Da kan det være greit med en smart huskeliste. Vi har listet opp det viktigste for deg. 1. Forbered turen så du vet hvor du skal.Husk å planlegg ruten din godt så du vet når neste ferje går, hvor du...

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Kun 52 av 233 parkeringsplasser hadde lademulighet

Byparken Bodø er et nyutviklet flerbruksbygg i Bodø sentrum, med leiligheter nært sjøen, og med en rekke gode fasiliteter like rundt hjørnet. Da bygget var klart for bruk, var det kun 52 ladestasjoner tilgjengelig. Skulle beboerne utvide med flere, måtte...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag