Premium pakken

Oppgrader til Premium pakken for 39kr måneden ZAPTEC HOME for smartere elbillading

PREMIUM PAKKEN

Oppgrader til Premium pakken for 39kr måneden sammen med ZAPTEC HOME og få enda flere funksjoner for smartere elbillading i hjemmet.

Spar kostnader og tilpass ladingen til strømforbruket hjemme. I pakken får du tilgang til smart økomodus og sikringsvern. Premium pakken er kun tilgjengelig for installasjoner med maks 2 ladestasjoner i system.

Smart lading = smart investering

Med Smart økomodus velger du når du ønsker bilen ferdig ladet neste dag og ladestasjonen finner det billigste tidspunkt for å starte ladingen.

Sikringsvern

Trygg og smart lading i hjemmet

Lag middag, vask klær og lad bilen når du ønsker uten å tenke på sikringen. Lading justerer seg etter husets forbruk med funksjonen sikringsvern.

Se din ladehistorikk

Ladestasjonen registrerer hver ladesyklus gjort i vår skytjeneste ZapCloud. På denne måten får du oversikt over strømforbruket og kostnadene relatert til lading av elbilen din.

Deles ladestasjonen med flere brukere, kan autentisering opprettes med en RFID-brikker eller ZapCharger app for å få individuell ladehistorikk per bruker. Dette gir også muligheten til å tillate bestemte brukere tilgang.

For å få tilgang til å lade med autentisering må du registrere en brukerprofil, koble RFID/ladebrikke til brukerprofilen din og få tilgang av installasjonseier i ZapCloud til den aktuelle installasjonen.

Oppgrader til premium pakken for smartere elbillading hjemme

Kjøp ZAPTEC HOME

Pin It on Pinterest