Parkeringsforskriften for elbillading trer i kraft fra 1. juli 2018 og skal gjøre elbillading mer tilgjengelig på parkeringsplasser.

Parkeringsforskriften stiller krav om lademuligheter på parkeringsplasser der allmennheten tilbys parkering på vilkår, for eksempel mot betaling av avgift eller tidsbegrensing. Disse plassene skulle være etablert innen 1.1.2018. Statens vegvesen har utsatt fristen til 1.7.2018

Ved planlegging av ladeplasser er det viktig å tenke fremover og installere en ladeløsning som effektivt kan skaleres i takt med elbilveksten.

Espen Limstand som er Direktør for Forretningsutvikling i OfficeLink har sett at elbilbølgen er kommet for å bli og at det vil bygges opp en hel industri rundt elbilene hvor lading vil være en sentral del og ikke minst betaling av lading.

Det ser ut som mange har verget seg for å investere i et ladesystem, bare her i Bodø ser vi det er veldig mange  parkeringsplasser som ikke oppfyller kravet for lademulighet på parkeringsplasser sier Espen.

ZapCharger Pro er markedets mest intelligente og skalerbare ladesystem for elbil. ZAPTEC har korte leveringstider og kan gjennom tilknyttede sertifiserte el-installatører levere ladeløsninger til parkeringsbransjen.

Har dere behov for rask installasjon av et smart ladesystem for å tilfredsstille de nye kravene har vi en rekke dyktige forhandlere klare for å hjelpe dere med et ladesystem klargjort for fremtiden. Les mer om ladeløsningen her