Ole Martin Dahl er Direktør Norge i ZAPTEC

3. juni 2020

Ole Martin Dahl er Direktør Norge i ZAPTEC

jun 3, 2020 | Borettslag og sameier, Elbillading, Nyheter

ZAPTEC har fått ny Direktør Norge. Ole Martin Dahl begynte hos oss 1. juni. Vi tok oss en prat med han for å bli bedre kjent med oss.

 

Navn: Ole Martin Dahl

Tittel: Direktør Norge

Hvem er du?

Jeg er en allsidig, blid familiefar og Sandnesgauk, opprinnelig fra palmekysten (Arendal). Selv om det blir lite fritid med tre barn, kone, jobb og et 104 år gammelt hus, så er jeg glad i turer i skog og mark med familien eller en joggetur i Sandveparken. Hvis det er over 10 grader i vannet og det er kuling i lufta tar jeg gjerne en tur på seilbrett på en av de flotte strendene Jæren.

 

Hvilken erfaring har du?

Jeg har bred erfaring fra teknologi og ledelse i internasjonale organisasjoner. Etter Sjøkrigsskolen tok jeg bachelor i elektronikk ved Universitetet i Stavanger og en MBA på BI fra Oslo og Fudan i Kina. Jeg har jobbet med salg og ledelse i Kongsberg Maritime og Marlink før jeg begynte i Laerdal Medical for over åtte år siden

 

Hva gjorde du før du kom til oss?

I Laerdal Medical var jeg leder for «Medical Emergency & Trauma». Her utviklet jeg kompetanseområdet og sørget for utvikling av produktteamet som produserer pasientsimulatorer for akuttmedisinsk trening og utdanning.

 

Hvordan har det vært å starte i ZAPTEC?  

Den har vært super. Mottakelsen har vært varm og profesjonell og jeg er imponert over tempoet og kompetansenivået i organisasjonen.

 

Hvorfor søkte du deg til ZAPTEC? 

Fremtidens biler er elektriske. Det å bytte ut fossilbilen med en elektrisk bil er et effektivt og helt nødvendig steg for en bærekraftig fremtid. Denne reisen hadde jeg rett og slett lyst til å bli med på.

 

Hvilke tips og råd kan du gi til andre som drømmer om å bli en ZAPTEC’er? 

Kom innom og slå av en prat med en av oss.

 

Anders Thingbø, Administrerende Direktør i ZAPTEC sier følgende om Ole Martin

Ole Martin sin bakgrunn fra et internasjonalt konsern der produktutvikling og merkevare er viktig vil tilføre Zaptec viktig kompetanse. Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med nye utfordringer for Ole Martin, og gleder oss over å bidra i hans karriere fremover.

Les mer om – Anna-Karin Andersen

Relaterte artikler

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva er fordelene med å ha en såkalt smart elbillader, og hvilken grunnleggende informasjon bør du ha? Vi har listet ned hva du bør ta stilling til. Ha en lader som gir lavere ladekostnader Hvis du er interessert i å lade hjemme for å spare penger, anbefaler vi deg å...

Zaptec lanseres i Storbritannia

Zaptec lanseres i Storbritannia

De siste årene har Zaptec opplevd rask vekst, og det er tid for å åpne det første Zaptec-kontoret utenfor Skandinavia. Zaptec går inn i Storbritannia med mål om å bringe enda mer bærekraftige ladeløsninger til det britiske markedet. Kontoret skal ligge i Midlands, med...

Zaptec fornyer sin visuelle identitet

Zaptec fornyer sin visuelle identitet

Zaptec har som visjon å forandre verden til det bedre gjennom å skape en mer bærekraftig og elektrisk fremtid. Nå har vi redesignet vår visuelle profil for å møte fremtiden. Teknologiselskapet fra Stavanger har gjennomgått store forvandlinger siden etableringen i...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag