Nyskapende vekstbedrifter i Stavangerregionen inngår samarbeid

18. januar 2021

Markedsledende Zaptec inngår samarbeid med Futurehome. Smarthusløsningen fra Futurehome og ladeløsningen fra Zaptec er allerede å finne i en rekke norske boliger og borettslag.

Dette er en merkedag for vekst, sier Erik Stokkeland, administrerende direktør i Futurehome. – Vi har valgt å inngå samarbeid med en markedsledende elbilladeprodusent i Norge, fortsetter Stokkeland.

Zaptec og Futurehome er begge vekstbedrifter som er drevet frem som kompetansevirksomheter. Bedriftene startet da oljekrisen kom til Stavanger og ble markedsledende på hvert sitt område, Zaptec på elbillading, og Futurehome på smarthusløsninger.

Et samarbeid med Futurehome betyr nye spennende, løsninger for våre kunder i Norge, men ikke minst et spennende springbrett mot utlandet for felles vekst i nye markeder, forteller Anders Thingbø, CEO i Zaptec.

Tjenesten gir mulighet for å knytte sammen ditt smarte hjem, med din smarte lading. Begge parter legger stor vekt på at dette er starten på et bærekraftig samarbeid, der nye funksjoner vil lanseres fortløpende.

Husholdninger som vil kombinere smarte og bærekraftige valg skal få hjelp av oss til å gjøre det enkelt, forteller Stokkeland. Futurehome har etablert en egen portal for tjenester fra partnere inne i Futurehome App.

I Futurehome-portalen Playground finner man nå Zaptec som en av flere tjenester som gjør hverdagen til våre kunder enklere, fortsetter Stokkeland.

Zaptec er et av de mest avanserte, best ytende og sikreste ladesystemene på markedet. 

Laderne har en kraftfull kapasitet på 22kW, som gir opptil 10 ganger raskere lading enn ved vanlig stikkontakt. De er tilkoblet internett og kommuniserer med skytjenesten Zaptec Portal for smartere og billigere lading.

Futurehome app integreres med Zaptec

Fra smarthus-appen til Futurehome kan brukere enkelt få oversikt over ladestatus på ZAPTEC-ladere.

Les mer: Fremtidens ladeløsninger for elbil

Zaptec er en teknologibedrift som på kort tid har blitt markedsledende ledende på smarte ladesystemer for elbiler. Zaptec har sterke internasjonale vekstambisjoner og er allerede i en rekke land i Europa. Zaptec har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses brukerens behov – også i fremtiden. Laderene produseres lokalt på Tau i Rogaland. Zaptec har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Oslo og Stockholm.

Futurehome er det raskest voksende smarthusselskapet i Norge, og har gjennom Telias eierskap blitt markedsledende på smarthusløsninger for kollektive løsninger. Futurehome differensierer seg ved å la kundene koble sitt smarte hjem opp mot tjenesteaktører innen energi og alarm, som er den del av tjenesteportalen Playground i Futurehome app’en. Futurehome digitaliserer hjem ved å knytte sammen smarte enheter og lar brukere styre, automatisere og overvåke hjemme fra en enkelt app. Tjenesten har idag mer enn 30.000 aktive brukere. Futurehome har kontor i Stavanger og Oslo.

Les mer: Skal du ha hjemmelading en gang i fremtiden? Da kan det være lurt å vite dette 

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. - Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø. Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. -...

Red Dot Award 2021: Zaptec vinner pris for beste merkevaredesign

Red Dot Award 2021: Zaptec vinner pris for beste merkevaredesign

Zaptec får internasjonal anerkjennelse for nytt, norsk kommunikasjonsdesign -Denne internasjonale anerkjennelsen hjelper oss å vise verden hvordan fremtidens lading for elbiler fungerer, sier Brand Manager Helga Tjelta Mørk. Hele Zaptec ble vurdert etter rebranding av...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag