Nyskapende vekstbedrifter i Stavangerregionen inngår samarbeid

18 januar, 2021

Markedsledende Zaptec inngår samarbeid med Futurehome. Smarthusløsningen fra Futurehome og ladeløsningen fra Zaptec er allerede å finne i en rekke norske boliger og borettslag.

Dette er en merkedag for vekst, sier Erik Stokkeland, administrerende direktør i Futurehome. – Vi har valgt å inngå samarbeid med en markedsledende elbilladeprodusent i Norge, fortsetter Stokkeland.

Zaptec og Futurehome er begge vekstbedrifter som er drevet frem som kompetansevirksomheter. Bedriftene startet da oljekrisen kom til Stavanger og ble markedsledende på hvert sitt område, Zaptec på elbillading, og Futurehome på smarthusløsninger.

Et samarbeid med Futurehome betyr nye spennende, løsninger for våre kunder i Norge, men ikke minst et spennende springbrett mot utlandet for felles vekst i nye markeder, forteller Anders Thingbø, CEO i Zaptec.

Tjenesten gir mulighet for å knytte sammen ditt smarte hjem, med din smarte lading. Begge parter legger stor vekt på at dette er starten på et bærekraftig samarbeid, der nye funksjoner vil lanseres fortløpende.

Husholdninger som vil kombinere smarte og bærekraftige valg skal få hjelp av oss til å gjøre det enkelt, forteller Stokkeland. Futurehome har etablert en egen portal for tjenester fra partnere inne i Futurehome App.

I Futurehome-portalen Playground finner man nå Zaptec som en av flere tjenester som gjør hverdagen til våre kunder enklere, fortsetter Stokkeland.

Zaptec er et av de mest avanserte, best ytende og sikreste ladesystemene på markedet. 

Laderne har en kraftfull kapasitet på 22kW, som gir opptil 10 ganger raskere lading enn ved vanlig stikkontakt. De er tilkoblet internett og kommuniserer med skytjenesten Zaptec Portal for smartere og billigere lading.

Futurehome app integreres med Zaptec

Fra smarthus-appen til Futurehome kan brukere enkelt få oversikt over ladestatus på ZAPTEC-ladere.

Les mer: Fremtidens ladeløsninger for elbil

Zaptec er en teknologibedrift som på kort tid har blitt markedsledende ledende på smarte ladesystemer for elbiler. Zaptec har sterke internasjonale vekstambisjoner og er allerede i en rekke land i Europa. Zaptec har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses brukerens behov – også i fremtiden. Laderene produseres lokalt på Tau i Rogaland. Zaptec har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Oslo og Stockholm.

Futurehome er det raskest voksende smarthusselskapet i Norge, og har gjennom Telias eierskap blitt markedsledende på smarthusløsninger for kollektive løsninger. Futurehome differensierer seg ved å la kundene koble sitt smarte hjem opp mot tjenesteaktører innen energi og alarm, som er den del av tjenesteportalen Playground i Futurehome app’en. Futurehome digitaliserer hjem ved å knytte sammen smarte enheter og lar brukere styre, automatisere og overvåke hjemme fra en enkelt app. Tjenesten har idag mer enn 30.000 aktive brukere. Futurehome har kontor i Stavanger og Oslo.

Les mer: Skal du ha hjemmelading en gang i fremtiden? Da kan det være lurt å vite dette 

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Zaptec utvider til Tyskland

Zaptec utvider til Tyskland

Nå åpner Zaptec kontor i Tyskland, noe som gjør at selskapet går fra tilstedeværelse i to til fire land, på tre måneder. - Jeg er begeistret over å få muligheten til å etablere et nytt datterselskap i Tyskland, sier Annika Kunze, som er ny administrerende direktør i...

Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

Photo by Tapio Haaja on Unsplash Det siste tilskuddet til Zaptecs nettverk av land er Finland. Vi samarbeider med Sparkli, noe som gjør det enklere for finske elbilsjåfører å lade ved hjelp av toppmoderne teknologi.  Zaptec samarbeider med Sparkli, en lokal...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag