NYHET! ZAPTEC HOME – Smart hjemmelading av elbil

Jan 16, 2019 | Elbillading, Nyheter, Pressemelding

ZAPTEC lanserer smart norsk hjemmelader for elbil

ZAPTEC HOME er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg. ZAPTEC har på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler for borettslag, sameier og bedrifter. I løpet av de 2 siste år er 1750 ladeanlegg innstallert i Norge og 9 andre land. Nå introduseres ZAPTEC HOME, en ny smart ladestasjon til hjemmebruk for ene- og tomannsboliger.

Lavere kostnader, maks effekt

Ladestasjonen ZAPTEC HOME gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten bilen kan lade med. Med 22 kilowatt effekt kan du lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilometer i løpet av en time.

Trygghet for deg og familien

Å lade elbilen med en vanlig stikkontakt kan skape farlige situasjoner som brann og elektrisk støt. Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter. Ladestasjonen installeres av elektriker i garasjen din hjemme eller på biloppstillingsplassen ved hytta eller feriehuset.

Passer alle typer elbil

ZAPTEC HOME passer til alle elbiltyper. Da kan du velge den bilen du virkelig har lyst på neste gang du skal bytte elbil, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også.

Fremtidsrettet lading

Ved valg av hjemmelader anbefales det å tenke fremover. Det er viktig å se på eget forbruk og velge en smart ladestasjon som gir mulighet for strømstyring med hjemmet i fremtiden.

Spar kostnader og tilpass ladingen til strømforbruket hjemme. 

Ladestasjonen ZAPTEC HOME gir deg en kostnadsfri administrasjonsløsning som gir deg oversikt over strømforbruket og kostnadene relatert til lading av elbilen din. Ladetstasjonen registrerer hver ladesyklus gjort i skytjenesten ZapCloud.

Oppgrader til Premium pakken og få full kontroll på ladingen.

Aktiverer du Premium pakken sammen med din nye ladestasjon får du  enda flere nyttige tjenester for elbillading i hjemmet. Inkludert i abonnementstjenesten får du Smart økomodus og Sikringsvern.

Sikringsvern
Trygg og smart lading i hjemmet. Lag middag, vask klær og lad bilen når du ønsker uten å tenke på sikringen. Lading justerer seg etter husets forbruk med funksjonen sikringsvern.

Smart lading = smart investering
Med Smart økomodus velger du når du ønsker bilen ferdig ladet neste dag og ladestasjonen finner det billigste tidspunkt for å starte ladingen.

Flere elbiler trenger lade muligheter hjemme

Elbilsalget går oppover og stortinget har som mål at innen 2025 skal alle nye biler være nullutslippsbiler. Det vil si at hvis husstanden din har to biler i dag, og regner med å også trenge to biler i flere år fremover, så er det stor sjanse for at du snart har to biler som trenger lading – noen ganger samtidig. Et veldimensjonert ladesystem kan tildele all tilgjengelig effekt til en bil, eller tildele god effekt til flere biler samtidig, selv når huset har begrenset kapasitet. Ladestasjonen ZAPTEC HOME vil gjøre det enklere for privatpersoner å kunne lade hjemme i sin egen garasje.

Omtaler
Rogalandsavis  

Kontaktperson ZAPTEC:

Fredrik Lima
fl@zaptec.com
+47 454 41 014​

OM ZAPTEC

ZAPTEC er en ung norsk tech-bedrift som på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler. I ZAPTEC ønsker vi å forenkle hverdagen og forbedre miljøet. Våre ingeniører, teknologer og utviklere har som visjon å forandre hvordan vi tenker om strømforbruk, infrastruktur og fornybar energi. Vi har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses ditt behov – også i fremtiden.

Alle ZAPTECs produkter er designet, utviklet og produsert i Norge.

Previous

Next

Pin It on Pinterest

Share This