Nyansettelse – Axel Philipson

16. 12. 2019

Nyansettelse – Axel Philipson

des 16, 2019 | Pressemelding, Zaptec: På innsiden

Hvem er du?

Jeg er en utdannet sivilingeniør med stort pågangsmot, og alltid nysgjerrig på å treffe nye mennesker. Jeg har en stor motivasjon for å løse de utfordringene vi står ovenfor med hensyn til bærekraft og klimaspørsmål, og ønsker å finne løsninger her sammen med kundene.

Hvor lenge har du jobbet hos Zaptec?  

Jeg kom nylig til Zaptec og har nå vært her i 2 uker. De første ukene har vært utrolig inspirerende, og jeg tror bestemt at Zaptec har en selvfølgelig plass når det gjelder lading av elbiler i Sverige, ettersom dette er den ledende ladeløsningen i Norge, et land som minner veldig om Sverige med hensyn til kultur og foretaksomhet. Norge er dessuten det landet i verden som har størst tetthet av elbiler, noe som har ført til at kundene i Norge virkelig har tatt til seg Zaptecs ladeløsninger, og innser betydningen av effektreduserende, heldigitale ladeløsninger som kan bygges ut. 

Les mer omBli kjent med … Daniel

Hva gjorde du før du kom til oss?

Før Zaptec jobbet jeg med salg av høyspenningsstasjoner til netteiere og industrier i Sverige. Min tidligere jobb inkluderte også strategisk arbeid med noen av våre største industrier i Sverige, for å gjøre disse grønnere og mer bærekraftige med hjelp av våre løsninger, noe som jeg akter å fortsette med hos Zaptec, gjennom å hjelpe flere borettslag og selskaper med omstillingen til en elektrisk drevet kjøretøyflåte.

 

Hvordan er det å jobbe hos Zaptec?

I løpet av den korte tiden min hos Zaptec har jeg opplevd et sterkt fellesskap med personer som virkelig er drevet av samme engasjement som meg. Alle er nysgjerrige på å utforske nye muligheter og løsninger, både når det gjelder teknologi og salg. Det beste med å komme inn som ny ansatt har forøvrig vært å bli møtt på en så utrolig bra måte av mine nye kolleger, som virkelig ønsker at man skal bli en del av ZAPTEC-fellesskapet så raskt som mulig, og som tar seg tid til å besvare spørsmål og bidra med sin kunnskap. Det som også virkelig utmerker seg er at alle hos Zaptec synes å ha det veldig morsomt på jobben, inkludert meg selv.

 

Hva gjør du i løpet av en dag?

På en vanlig dag treffer jeg både eksisterende og nye selgere av våre ladestasjoner, for å hjelpe dem med distribusjonen til sluttkundene, og iblant også direkte med sluttkundene. Jeg identifiserer og utforsker også nye forretningsmuligheter ved å delta på ulike elbilforum, samt gjennom å treffe store aktører som er interesserte i våre løsninger, f.eks. netteiere og byggefirma.

 

Hva har du mest fokus på akkurat nå?

Akkurat nå jobber jeg i første rekke med å fortsette vår vekstpregede reise i Sverige, gjennom å hjelpe flere installatører med å tilby ZAPTEC-løsninger til sluttkunder i Sverige nå som en stor elbilboom endelig er på gang i Sverige.

 

Hvilke tips og råd vil du gi til andre som drømmer å havne hos Zaptec?  

Treff oss på messer eller ta kontakt! Opptre selvsikkert og ydmykt på samme tid, for alle har noe å bidra med, selv om man kanskje ikke tror det om seg selv i begynnelsen!

 

Hvem gir du så stafettpinnen til, og med hvilken begrunnelse?

Jeg ønsker å gi den til Anna-Karin, som jeg har blitt veldig inspirert av den korte tiden jeg har vært hos Zaptec.

 

Anna-Karin er den nærmeste sjefen til Axel og sier følgende om ham.

Jeg er veldig glad for å få Alex til Zaptec Sweden. Med sin erfaring som selger av store energirelaterte prosjekter har han en optimal bakgrunn for å være en nøkkelperson ved vår videre vekst i Sverige.

Relaterte artikler

Zaptec Sverige – nytt partnerselskap i Power Circle

Zaptec tar steget inn i det svenske markedet og blir samtidig medlem i Power Circle, som styrker partnernettverket innen ladeinfrastruktur og e-mobilitet ytterligere. Power Circle jobber for å synliggjøre elektrisitetens rolle i en bærekraftig samfunnsutvikling hvor...

Zaptec er regionvinner Vest-Norge i Made in Norway 2017

Tv Vest I går mottok Fredrik Lima og Knut Braut prisen Regionvinner Vest-Norge på vegne av selskapet, fra Made in Norway 2017. Zaptec konkurrerte sammen med 1000 andre bedrifter fra hele landet og over 300 fra Vest-Norge om tittelen. Made in Norway er et prosjekt av...

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag