Nyansettelse – Axel Philipson

des 16, 2019 | 2019, Elbillading, Pressemelding

Hvem er du?

Jeg er en utdannet sivilingeniør med stort pågangsmot, og alltid nysgjerrig på å treffe nye mennesker. Jeg har en stor motivasjon for å løse de utfordringene vi står ovenfor med hensyn til bærekraft og klimaspørsmål, og ønsker å finne løsninger her sammen med kundene.

Hvor lenge har du jobbet hos ZAPTEC?  

Jeg kom nylig til ZAPTEC og har nå vært her i 2 uker. De første ukene har vært utrolig inspirerende, og jeg tror bestemt at ZAPTEC har en selvfølgelig plass når det gjelder lading av elbiler i Sverige, ettersom dette er den ledende ladeløsningen i Norge, et land som minner veldig om Sverige med hensyn til kultur og foretaksomhet. Norge er dessuten det landet i verden som har størst tetthet av elbiler, noe som har ført til at kundene i Norge virkelig har tatt til seg ZAPTECs ladeløsninger, og innser betydningen av effektreduserende, heldigitale ladeløsninger som kan bygges ut. 

Les mer omBli kjent med … Daniel

Hva gjorde du før du kom til oss?

Før ZAPTEC jobbet jeg med salg av høyspenningsstasjoner til netteiere og industrier i Sverige. Min tidligere jobb inkluderte også strategisk arbeid med noen av våre største industrier i Sverige, for å gjøre disse grønnere og mer bærekraftige med hjelp av våre løsninger, noe som jeg akter å fortsette med hos ZAPTEC, gjennom å hjelpe flere borettslag og selskaper med omstillingen til en elektrisk drevet kjøretøyflåte.

 

Hvordan er det å jobbe hos ZAPTEC?

I løpet av den korte tiden min hos ZAPTEC har jeg opplevd et sterkt fellesskap med personer som virkelig er drevet av samme engasjement som meg. Alle er nysgjerrige på å utforske nye muligheter og løsninger, både når det gjelder teknologi og salg. Det beste med å komme inn som ny ansatt har forøvrig vært å bli møtt på en så utrolig bra måte av mine nye kolleger, som virkelig ønsker at man skal bli en del av ZAPTEC-fellesskapet så raskt som mulig, og som tar seg tid til å besvare spørsmål og bidra med sin kunnskap. Det som også virkelig utmerker seg er at alle hos ZAPTEC synes å ha det veldig morsomt på jobben, inkludert meg selv.

 

Hva gjør du i løpet av en dag?

På en vanlig dag treffer jeg både eksisterende og nye selgere av våre ladestasjoner, for å hjelpe dem med distribusjonen til sluttkundene, og iblant også direkte med sluttkundene. Jeg identifiserer og utforsker også nye forretningsmuligheter ved å delta på ulike elbilforum, samt gjennom å treffe store aktører som er interesserte i våre løsninger, f.eks. netteiere og byggefirma.

 

Hva har du mest fokus på akkurat nå?

Akkurat nå jobber jeg i første rekke med å fortsette vår vekstpregede reise i Sverige, gjennom å hjelpe flere installatører med å tilby ZAPTEC-løsninger til sluttkunder i Sverige nå som en stor elbilboom endelig er på gang i Sverige.

 

Hvilke tips og råd vil du gi til andre som drømmer å havne hos ZAPTEC?  

Treff oss på messer eller ta kontakt! Opptre selvsikkert og ydmykt på samme tid, for alle har noe å bidra med, selv om man kanskje ikke tror det om seg selv i begynnelsen!

 

Hvem gir du så stafettpinnen til, og med hvilken begrunnelse?

Jeg ønsker å gi den til Anna-Karin, som jeg har blitt veldig inspirert av den korte tiden jeg har vært hos ZAPTEC.

 

Anna-Karin er den nærmeste sjefen til Axel og sier følgende om ham.

Jeg er veldig glad for å få Alex til ZAPTEC Sweden. Med sin erfaring som selger av store energirelaterte prosjekter har han en optimal bakgrunn for å være en nøkkelperson ved vår videre vekst i Sverige.

Relaterte artikler

Bli kjent med … Knut

Bli kjent med … Knut

Vi vil at du skal bli bedre kjent med de som jobber i ZAPTEC. Bli kjent med … er en serie med intervjuer med de ansatte. Knut er den neste ut og ble nominert av Daniel. Lær dem som gir deg ladeløsninger til din elbil, bedre å kjenne.Navn: Knut Ørland  Tittel: Software...

Er elbiler brannfarlige?

Er elbiler brannfarlige?

  I takt med en økende interesse for ladbare biler, øker også risikoen for feilaktigheter og myter. En av de vanligste mytene er at elbiler er mer brannfarlige enn fossilbiler og at brannfaren er ekstra stor ved lading. Veldig vanskelig å starte en brann i et...

Dette bør du tenke på når velger elbillader

Dette bør du tenke på når velger elbillader

Sikkerhet er det viktigste aspektet når du skal installere ladestasjon til elbilen. Men du bør også tenke fremtidsrettet. Er du blant dem som fortsatt lader elbilen via stikkontakten? Det er fullt lovlig, så sant stikkontakten oppfyller en del krav fra Direktoratet...

Hvor lang tid tar det å lade en elbil?

Hvor lang tid tar det å lade en elbil?

Hvor fort en elbil lader er et spørsmål mange ofte stiller seg. Det er flere ulike faktorer som spiller inn når det kommer til lading av elbil. For å finne svaret er det avhengig av bilen, ladekabelen og elbilladeren.   Bilens lader: Ladehastighet avhenger av...

Ole Martin Dahl er Direktør Norge i ZAPTEC

Ole Martin Dahl er Direktør Norge i ZAPTEC

ZAPTEC har fått ny Direktør Norge. Ole Martin Dahl begynte hos oss 1. juni. Vi tok oss en prat med han for å bli bedre kjent med oss.   Navn: Ole Martin Dahl Tittel: Direktør NorgeHvem er du? Jeg er en allsidig, blid familiefar og Sandnesgauk, opprinnelig fra...

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon