Lasse Hult ansatt som Chief Marketing Officer i Zaptec

06. 05. 2019

Lasse Hult ansatt som Chief Marketing Officer i Zaptec

mai 6, 2019 | Zaptec: På innsiden

Vi har gleden av å meddele at Lasse blir ny Chief Marketing Officer i Zaptec. Lasse inngår i ledelsen av selskapet og tiltrer stillingen 1. august. Han kommer fra tilsvarende stilling i Skagenfondene. 

Vi ekspanderer internasjonalt og ser at markedet trenger kunnskap og informasjon om lading av elbiler for å redusere klimagassutslippene fra transport. Lasse har kompetanse på merkevarebygging og digital markedsføring, og vi er svært glade for at han har valgt å bli med på laget!» sier Anders Thingbø, Administrerende Direktør i Zaptec.

«Zaptec bygger kritisk infrastruktur for samfunnet. Etter ti år i finans har jeg fått muligheten til å bruke kompetansen til å bidra på en ny arena. Med unik teknologi og produksjon i Norge ser jeg frem til å utvikle merkevaren Zaptec også i utlandet», sier Lasse Hult.

 

Ved spørsmål kontakt: 

Lasse Hult, tel 932 23 400

Anders Thingbø, Administrerende Direktør i Zaptec, tel 934 88 385

 

Om Zaptec

 Zaptec er en ledende leverandør av ladesystemer av elbiler til borettslag, sameier og bedrifter. Vi er en ung, norsk teknologibedrift som på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler. Vi introduserer i 2019 en ladestasjon til hjemmebruk, Zaptec HOME. Vi ønsker å forenkle hverdagen og forbedre miljøet. Våre ingeniører, teknologer og utviklere har som visjon å forandre hvordan vi tenker om strømforbruk, infrastruktur og fornybar energi. Vi har utviklet en unik teknologi med brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses ditt behov – også i fremtiden. Vi er 20 stolte medarbeidere som holder til i Innovasjonspark Stavanger på Ullandhaug.

 

Zaptec omsatte for 100 millioner i 2018 med et positivt resultat. Alle Zaptecs produkter er designet, utviklet og produsert i Norge.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Få tilbud 

på ladeløsning i dag