Toppmodellen av elbilladere

En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg. Zaptec Pro er en oppgradering av markedets smarteste og mest fleksible ladestasjon!

Zaptec Pro kommer nå i en enda mer robust finish med selvlukkende lokk. Oppgradert med 4G som sikrer en sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene til enhver tid. Med 4G i ladestasjonen kan du få en rimeligere installasjon av ladesystemet uten bruk av ekstra nettverksløsninger.

Zaptec Pro har nå støtte for Plug & Charge (ISO15118) slik at du i fremtiden kan få en enda raskere ladeopplevelse når bilene kan kommunisere direkte med ladestasjonen.

Zaptec Pro ladestasjon

66% bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig

Enkelt å legge til ladestasjoner ved behov for flere

Gratis administrasjonssystem og mulighet for betalingstjenester

Hvordan fungerer lading av flere elbiler i en felles garasje med last- og fasebalansering?

Det er både enkelt og smart å investere i  elbillading. Zaptec har utviklet en helt spesiell måte å balansere mellom enfase- og trefaselading. Dette gjør at ladesystemet kan utnytte den tilgjengelige strømmen mer effektivt enn andre ladestasjoner. Det gir deg opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har.

Med en ladefart på 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time.En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg.

Ladestasjonen gir opptil 110 kilometers kjørelengde på kun én times elbillading

Utnytt strømmen mer effektivt med elbillading fra Zaptec. Vår ladeboks er effektiv og smart.

Vårt ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen smart mellom hver ladestasjon. Du får dermed opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig. Ladestasjonene har en ladefart opp til 22 kW.

Ladestasjonen Zaptec Pro laget i Norge

Ladesøyle for enkel montering av ladestasjoner utendørs

Velg mellom tre typer ladesøyler for montering av utendørs ladestasjoner.

Trygghetsgaranti

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av de mest avanserte, best ytende og sikreste ladesystemene på markedet. Vi er sikre på at du blir fornøyd med ladesystemet ditt, og derfor gir vi deg trygghetsgaranti.
Zaptec Tesla

Få tilbud

på elbillading i dag