Lad elbilen i BATE borettslag trygt med ladestasjon

Zaptec har inngått et samarbeid med BATE og Rønning for fremtidsrettet og sikker lading av hybrid- og el-biler i boligbyggerlag. Løsningen med ladestasjoner fra Zaptec er den perfekte lade løsningen for alle som skal ha flere elbilladere installert i garasjen.

Samarbeidet gjør det enkelt for deg som bor i borettslag eller sameie å velge trygg og enkel lading av elbilen din hjemme. Selve installasjonen av ladestasjonen gjøres av Rønning og BATE hjelper med håndtering av kostnadene av strømforbruket.

Boligselskapene ønsker å legge til rette for sikker lading av hybrid og elbil
Vanlige stikkontakter er ikke tilrettelagt for lading av elbiler og med et økende behov for lading hjemme er det en viktig investering å installere ladestasjoner. Det er allerede gjennomført et pilotprosjekt med ladestasjoner fra Zaptec sammen med BATE og Rønning i Borettslaget Tjensås lll, og flere er under arbeid.

Det arrangeres stadig temakvelder hvor du kan høre mer om sikker elbil lading i borettslag og sameiet. På temakveldene vil deltakere fra Zaptec, BATE, Rønning og pilotprosjektene være tilstede for å dele sine erfaringer rundt elbillading. For fremtidige temakvelder se kursoversikten her.

Ønsker du tilbud og befaring på ladesystem fra Zaptec kan du ta direkte kontakt med kunderådgiver hos BATE:
Njal.Nessa@bate.no

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag