Kurt Østrem blir midlertidig administrerende direktør i Zaptec

28. februar 2022

CEO i Zaptec AS, Anders Thingbø, sier opp sin stilling i selskapet for å forvalte egne investeringer. Thingbø har ledet selskapet gjennom en sterk og lønnsom vekst som inkluderer økende internasjonal ekspansjon og notering på Euronext Growth. Styret takker Thingbø for den innsatsen han har nedlagt i disse fire årene der selskapet er utviklet fra et lite, privat teknologiselskap til dagens Zaptec.

Zaptec vil godtgjøre deler av Thingbøs resterende opsjoner basert på eksisterende avtaleverk mellom selskapet og Thingbø.

Etter innstilling fra Thingbø er det avtalt at han fratrer fra og med 28.2.2022.

Styret har utpekt Kurt Østrem, CFO, til fungerende CEO i selskapet. Østrem har vært i selskapet siden mai 2014. Han kjenner dermed selskapet, organisasjonen og markedet svært godt og vil dermed lede selskapet på en god måte inntil videre.

– Kurt kjenner selskapet, organisasjonen og markedet veldig godt og har også vist enestående prestasjoner som finansdirektør, og som et pålitelig medlem av toppledergruppen. Kurt og ledergruppen har drivkraften og ferdighetene til å ta selskapet videre i henhold til vår klare strategiske retning og vekstambisjoner, sier Zaptecs styreleder, Stig H. Christiansen.

Selv er Kurt Østrem motivert for å lede Zaptec i tiden fremover.

-Jeg ser frem til å fortsette suksessen sammen med styret og med ledergruppen til Zaptec, og til å lede selskapet sammen med våre ansatte, hvor vi sammen skal skape brukervennlige ladeløsninger for fremtidens elbileiere, sier Østrem.

Styret ønsker å bruke tid på å vurdere en permanent løsning i lys av selskapets planer om notering på hovedlisten og store internasjonale vekstambisjoner. 

 

Pressehenvendelser:

Stig H. Christiansen, Styreleder, Zaptec AS 

+47 47 80 78 13

stig.h.christiansen@prosafe.com  

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Slik får du raskere elbillading hjemme

Slik får du raskere elbillading hjemme

Hurtigere lading er én av mange grunner til å investere i en ladestasjon hjemme, men mange blir overrasket over at de ikke kan lade på maks effekt 22kW. Det er ikke bare det elektriske anlegget som avgjør hastigheten, men også type elbil kan sette begrensninger. Mens...

5 tips til vedlikehold av elbil

5 tips til vedlikehold av elbil

Selv om motoren er elektrisk, har elbiler behov for jevnlig vedlikehold. Her er sjekklisten som kan gi deg økt rekkevidde, mindre slitasje og færre unødvendige utgifter. 1) Invester i en hjemmelader Dersom du hurtiglader ofte, vil batteriet kunne svekkes raskere enn...

Ordliste for nye elbileiere

Ordliste for nye elbileiere

Dersom du nettopp har kjøpt elbil, kan ord som CHAdeMO, CCS, Type 2 og hurtiglading være forvirrende. Hva betyr det egentlig? Vi gir deg en innføring i de viktigste begrepene du bør kunne som elbileier.  ​​Ampere Ampere er måleenhet for elektrisk strømstyrke....

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag