Kjøpesenteret Fornebu S i Oslo tilbyr kundene elbillading

Fornebu S kontaktet Sønnico for tilretteleggelse for elbillading til deres kunder. De var på utkikk etter et ladesystem hvor det var mulig å sette opp tilgang i forhold til åpningstider og andre kvaliteter som høy oppetid og høy utnyttelse av tilgjengelig kapasitet var foretrukket. Zaptec sitt ladesystem med markedsledende effektutnyttelse samt mulighet for kostnadsfri administrasjon og overvåking ble valgt.

 På Fornebu S er det nå satt opp 22 ladestasjoner som alle kan lade din elbil på opp til 22kW effekt, dette tilsvarer en ladetid på 100km i timen.

Elbilladingen hos Fornebu S er et av Zaptec sine mest aktive ladesystem

Det lades elbiler konstant under hele kjøpesenterets åpningstider fra 10:00-20:00. I de 10 timene kjøpesenteret er oppe har ladesystemet mulighet til å lade opp til 2150 km kjøring, det vil si nok lading for et daglig behov på 50km kjøring til totalt 43 elbiler.

TEKNISK INFORMASJON

Strøm: 63A TN
Antall ladestasjoner: 22 ZapCharger Pro ladestasjoner
Lokasjon: Fornebu S
Installatør: Sønnico

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag