Vi er glade for å kunne annonsere at ZapCharger Pro ladestasjoner nå er fullt integrert med Fortum Charge & Drive, dette er et av markedets mest avanserte løsninger for lading av elbiler. Charge & Drive retter seg til kommuner, bedrifter, organisasjoner og borettslag som tilbyr parkeringsmuligheter til sine kunder og beboere.

Fortum Charge & Drive tar seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Ved å bruke Fortum Charge & Drive sammen med ZapCharger Pro kan du enkelt starte, betale og avslutte lading ved hjelp av en Fortum ladebrikke, App eller SMS.

«Vi i Fortum jobber for at det skal være enkelt å ta klima- og miljøvennlige valg. En av måtene vi gjør det på er ved å skape gode løsninger for elbilister, og vi gleder oss over å kunne samarbeide med Zaptec for å bidra til en renere verden med færre utslipp, både lokalt og globalt
Espen Skaar – Sales Manager
Fortum Charge & Drive

Trykk her hvis du ønsker ZapCharger ladesystem installert og driftet av Fortum Charge & Drive.

Bryn Senter Ladesystem


Zaptec ladestasjoner montert på flatkabel – bilde fra Tormod Bergheim i Elbilforeningen.

Mandag 7. Mai åpnet en av de første Fortum Charge & Drive installasjonene med ZapCharger Pro på Bryn Senteret i Oslo. Her finner du 10 ZapCharger Pro ladestasjoner utplassert til venstre på platået før innkjøringen til garasjen.