Hotel Britannia – elbillading fra Zaptec

Zaptec leverer elbillading til en rekke forskjellige aktører. Den stadige økningen i elbiler gjør at behovet for lading blir større også for bedrifter, hoteller og kjøpesenter. Et av de som tok steget videre og installerte elbillading til glede for gjester og ansatte var Hotel Britannia i Trondheim. Vi tok en prat med Mikael Forselius, Managing Director ved Hotel Britannia om hvorfor de valgte et ladesystem fra Zaptec til hotellet sitt.    

 

Hvorfor er det viktig å ha ladesystem for elbil?

Cirka 20% av gjestene i dag kommer med elbil, gjestene forventer muligheten for lade bilen sin på vårt hotell. Mange kommer etter en lengre reise og det er helt avgjørende å få ladet på sin destinasjon. Hotel Britannia har selv 2 ladbare biler, en ren elbil og en ladbar hybrid. Derfor måtte vi ha lademulighet både for våre biler og gjestene sine.

Les også: Dyrere hurtiglading gjør at det lønner seg med hjemmelading

 

Hva har elbillading gitt dere som hotell?

Det gir en merverdi for våre gjester, og det er i stor grad en forventning om at vi har dette tilbudet. Gjester ringer hver eneste dag for å sjekke at det er lading tilgjengelig på hotellet sin parkeringsplass, og disse gjestene hadde kanskje valgt et annet sted om vi ikke hadde dette tilbudet tilgjengelig.

Hvordan opplever dere mottakelsen blant kundene?

Vi opplever at det er forventning blandt gjestene at det finnes lademulighet, så det er absolutt positivt at vi tilbyr dette. Vi har «valet parking» der kundene leverer bilnøkkelen til oss, og vi parkerer bilen for gjestene. Gjesten gir beskjed om når de vil ha bilen tilbake og vi sørger for at den står på utsiden av hotellet til avtalt tid, denne tjenesten gir en god kundeopplevelse. Når vi mottar en elbil er det veldig viktig å kunne levere denne tilbake ferdig ladet slik at kunden kan dra videre uten å måtte stoppe for å lade på veien. Det å lade elbilene er en del av den totale service opplevelsen vi ønsker å gi til gjester som kommer med bil og parkerer hos oss.

 

Hvor lenge har dere hatt Zaptec ladeanlegg?

Vi hadde de første bilene til lading 11. mai i fjor, i 2019.

 

Hvor stort ladesystem har dere installert?

Ladesystemet består av 15 ladestasjoner. (på en 50A, 3-fas, IT230V=20kW totalt). I løpet av kort tid skal anlegget oppgraderes i forbindelse med etablering av destinasjonslader/hurtiglader fra Porche. Da vil kapasiteten og hastigheten på ladingen økes betraktelig ved at vi går over til TN400V.

Les også: Zaptec lanserer lading på IT 3-fase for større ladesystemer

 

Hva er ditt beste tips til andre som vurderer elbillading fra Zaptec?

Få på plass nok strøm! Dette er viktig. Gjestene forventer at bilen skal kunne lades raskt, gjerne fordi de skal en tur etter innsjekk på rommet.

 

Vurderer du elbillading? Zaptec tilbyr en total løsning for elbillading både til hjemmet, jobben og ferien. Ta kontakt så hjelper vi deg videre.

 

Les også: Smart elbillading i Norges største borettslag

 

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag