Framtidens bildeling ved Innovasjonspark Stavanger

Framtidens bildeling ved Innovasjonspark Stavanger

okt 28, 2019 | Case studies

Innovasjonspark Stavanger og Kolumbus har et pilotprosjekt hvor alle som jobber ved Innovasjonspark Stavanger kan låne elbil. Elbilene lader ved hjelp av Zaptec sine ladesystemer. Bildelingsparken er en av de aller første i sitt slag i Norge og den gjør det enkelt å bruke alternativ transport til jobb, men med forsikringen om at det er mulig å bruke bil i jobben.

Les mer om elbilbyen Stavanger ved å klikke her.

Torsdag 24. oktober klokken 12:00 var det åpning med Kolumbus, Innovasjonspark Stavanger og ansatte tilstede. Bilene kunne lånes gratis under åpningen for å vekke interessen.

Innovasjonspark Stavanger gjør dette fordi vi ser at de aller fleste bor innenfor 5 km fra kontoret og vi ønsker å oppfordre til å la bilen stå hjemme. Men fortsatt ha tryggheten å kunne bruke elbil på jobb. Vi vet ikke om dette er framtiden. Men vi vil prøve og se om dette kan være framtidens løsning, sier Hilde Garild kommunikasjonsleder ved Validé.

Zaptec tilbyr elbillading til bedrifter, selskaper, hoteller og det offentlige. Det er enkelt å tilby kunder, leietakere og andre elbillading med Zaptec sin løsning.

Les mer om Zaptec sin ladeløsning ved å klikke her

Jeg prøvde bildelingen etter jobb og syns det fungerte smertefritt bortsett fra at bilen ikke var fulladet. Det fungerte bra å bestille bil og gjøre alt i appen. Dette kommer jeg til å gjøre igjen, sier Fredrik Østrem, Technical Product Manager i Zaptec.
Les mer om de ansatte i Zaptec ved å klikke her.

Zaptec er veldig glade for å være en del av den spennende satsningen til Innovasjonspark Stavanger og Kolumbus. Vi har stor tro på at det er framtiden å bruke bildeling i jobbsammenheng og det er enda mer miljøvennlig å bruke elbiler til dette formålet. Vi jobber aktivt med aktører i næringslivet for å gjøre elbillading lett tilgjengelig på arbeidsplassen og for besøkende, sier Anders Thingbø, daglig leder i Zaptec.

Jobber du ved Innovasjonspark Stavanger kan du lese om tilbudet ved å klikke her.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Relaterte artikler

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Renault Norge velger Zaptec som sin ladeboks-aktør

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. -Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at...

Få tilbud 

på ladeløsning i dag