Zaptec expands: new German production partner

For å støtte vekst og redusere risiko knyttet til kapasitet og komponentmarkedet, gjennomfører Zaptec nå en ekspansjon til Sanmina Corporation i Tyskland, som en produksjonspartner nummer to av elbilladere.

Zaptecs hoved-produksjonspartner i Norge, Westcontrol, øker i tillegg kapasiteten med nye anlegg og produksjonslinjer, for å møte den høye etterspørselen av elbilladere.

– Vi går nå inn i en masseproduksjon som forventes å øke de neste årene, og investering i nytt utstyr og lokasjoner vil imøtekomme den økte forespørselen, sier Zaptecs CEO Peter Bardenfleth-Hansen.

Produksjonsselskapet Sanmina er en av de største globale elektroniske produsentene, med produksjonsanlegg strategisk plassert for å støtte Zaptecs planlagte vekst både i Europa og USA, som i tur vil minimere karbonavtrykket i transport av ladere.

Med Westcontrol plassert i nord og Sanmina plassert midt i Tyskland, vil Zaptec enklere kunne distribuere kvalitetsladere til hele verden.

-Tyskland er kjent for god kvalitet og effektivitet, og det skader heller ikke at landet er det største markedet på det europeiske kontinentet. Salgsverdien av å ha et tyskprodusert produkt i dette markedet er stor, sier Bardenfleth-Hansen.

Ifølge konsernsjefen vil den tyske fabrikken være en viktig samarbeidspartner, både for tydeligere tilstedeværelse i Europa, men også som en støtte til den eksisterende produksjonspartneren i Norge.

– Sanmina er en internasjonal aktør med fabrikker i hele verden. Det støtter vår plan om internasjonalisering, sier Bardenfleth-Hansen.

Om Zaptecs nye produksjonspartner

Navn: Sanmina Corporation

Hvor: Gunzenhausen, Tyskland

Hovedkontor: San Jose, California

Ansatte: ca. 45 000

Global virksomhet i 25 land på seks kontinenter

Articles Liés

Zaptec at the Oslo Stock Exchange’s main market

Zaptec at the Oslo Stock Exchange’s main market

Oslo Stock Exchange has decided to admit Zaptec's shares to trading on the main list. Since listing on Euronext Growth in 2020, Zaptec has continued to invest in its core business, namely high-quality smart electric car chargers, which are designed to be the safest on...

Zaptec third quarter 2022

Zaptec delivers 73% revenue growth and continues to invest significantly in preparations for continued international expansion, future-proof EV charging software, and a new production line in Germany. Peter Bardenfleth-Hansen, CEO of Zaptec:“During Q3, the uncertainty...

Demandez votre devis

dès maintenant