Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

26. mai 2021

Photo by Tapio Haaja on Unsplash

Det siste tilskuddet til Zaptecs nettverk av land er Finland. Vi samarbeider med Sparkli, noe som gjør det enklere for finske elbilsjåfører å lade ved hjelp av toppmoderne teknologi. 

Zaptec samarbeider med Sparkli, en lokal leverandør av Zaptec-løsningen. Selskapet er et lite oppstartsfirma med fokus på elbillading.

– Vi har fulgt suksesshistorien til Zaptec i ganske lang tid, og vi er veldig glade for å gå inn i et langsiktig partnerskap med dem. Vi er sikre på at våre finske kunder vil sette pris på alle fordelene som Zaptec EV-ladeløsninger kan gi dem. Finland har vært en hvit flekk på elbil-kartet de siste årene, men nå tar ting seg raskere opp enn noen kunne forvente, og dermed vokser også behovet for ladeløsninger av topp kvalitet raskt, sier Juuso Kenkkilä, styreleder i Sparkli Oy.


Det finske markedet for ladbare biler har vokst betydelig, fra omtrent 7–8 % av alle nyregistrerte biler i 2019 til litt over 25 % i år. Den eksplosive veksten av BEV-er og PHEV-er har skapt et behov for billadingsløsninger, og det er grunnen til at Zaptec går inn på det finske markedet nå.

– Vi er glade for å komme inn på det finske markedet med Sparkli. Sammen vil vi gi det økende antallet ladbare biler i Finland en intelligent ladeløsning, sier Fredrik Lima, VP Europe i Zaptec.

Les mer om vår nye partner Sparkli.

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Hva må du huske til elbilferien i sommer?

Hva må du huske til elbilferien i sommer?

Fellesferien er snart i gang, og mange velger å feriere med elbil. Da kan det være greit med en smart huskeliste. Vi har listet opp det viktigste for deg. 1. Forbered turen så du vet hvor du skal.Husk å planlegg ruten din godt så du vet når neste ferje går, hvor du...

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Hvordan velge riktig ladekabel til elbil?

Når du skal velge ladekabel til bilen din er den ofte spekket med detaljer kun elektrikere kjenner til. Hva er Type 2, og hva mener vi med fase? Her er svarene.I vår egen nettbutikk skilter vi med at du kan kjøpe ladekabel til bilen din. De vanligste er: Ladekabel 7,5...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag