Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

26. mai 2021

Photo by Tapio Haaja on Unsplash

Det siste tilskuddet til Zaptecs nettverk av land er Finland. Vi samarbeider med Sparkli, noe som gjør det enklere for finske elbilsjåfører å lade ved hjelp av toppmoderne teknologi. 

Zaptec samarbeider med Sparkli, en lokal leverandør av Zaptec-løsningen. Selskapet er et lite oppstartsfirma med fokus på elbillading.

– Vi har fulgt suksesshistorien til Zaptec i ganske lang tid, og vi er veldig glade for å gå inn i et langsiktig partnerskap med dem. Vi er sikre på at våre finske kunder vil sette pris på alle fordelene som Zaptec EV-ladeløsninger kan gi dem. Finland har vært en hvit flekk på elbil-kartet de siste årene, men nå tar ting seg raskere opp enn noen kunne forvente, og dermed vokser også behovet for ladeløsninger av topp kvalitet raskt, sier Juuso Kenkkilä, styreleder i Sparkli Oy.


Det finske markedet for ladbare biler har vokst betydelig, fra omtrent 7–8 % av alle nyregistrerte biler i 2019 til litt over 25 % i år. Den eksplosive veksten av BEV-er og PHEV-er har skapt et behov for billadingsløsninger, og det er grunnen til at Zaptec går inn på det finske markedet nå.

– Vi er glade for å komme inn på det finske markedet med Sparkli. Sammen vil vi gi det økende antallet ladbare biler i Finland en intelligent ladeløsning, sier Fredrik Lima, VP Europe i Zaptec.

Les mer om vår nye partner Sparkli.

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer

Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. - Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø. Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. -...

Red Dot Award 2021: Zaptec vinner pris for beste merkevaredesign

Red Dot Award 2021: Zaptec vinner pris for beste merkevaredesign

Zaptec får internasjonal anerkjennelse for nytt, norsk kommunikasjonsdesign -Denne internasjonale anerkjennelsen hjelper oss å vise verden hvordan fremtidens lading for elbiler fungerer, sier Brand Manager Helga Tjelta Mørk. Hele Zaptec ble vurdert etter rebranding av...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag