EV Charging in light poles with ZAPTEC Technology

Oct 16, 2018 | Installations, Public charging

De nye smarte lyktestolpene Lyse viser frem under Nordic Edge Expo 2018 inneholder ladeteknologi fra ZAPTEC. Ved bruk av ZAPTECs unike last- og fasebalansering kan lyktestolpene settes opp i gater hvor det ellers er vanskelig å etablere ladeinfrastruktur for elbiler.

– For Lyse var det en selvfølge å samarbeide med ZAPTEC på dette prosjektet, vi er opptatt av lokalt næringsliv og når det finnes verdensledende teknologi rett i nabolaget er det naturlig at vi jobber sammen med dem, sier Trond Thorbjørnsen, forretningsutvikler i Lyse.

Elbil-lading i lyktestolper har vært et hett tema lenge og samarbeidet som startet med Lyse i vår har vært en spennende mulighet for å utvikle dette videre. Prosjektet har tiltrukket seg oppmerksomhet i fra flere potensielle kunder og kan allerede i dag oppleves rundt i Stavanger sentrum. Under Nordic Edge Expo er disse en del av Smartby-safarien som deltakerne kan melde seg på for å se forskjellige smarte løsninger i byen. Her er elbil-lading ved lyktestople vist på på Strandkaien ved Skur 6 i Stavanger.

– ZAPTEC er svært fornøyd med å levere ladeteknologien til disse lyktestolpene, det har vært etterspørsel fra markedet etter disse produktene i lang tid, sier Fredrik Lima i ZAPTEC

Ønsker du mer informasjon om bestilling og leveringstid på lyktestolpen kan du legge igjen mailadressen din her

Kontaktperson: 
Fredrik Lima
Mail: fl@zaptec.com
Tlf: +47 454 41 014​