ELBILLADING PÅ OFFENTLIG PARKERINGSPLASS

Den beste ladeløsningen for offentlige parkeringsplasser. Ladestasjoner som oppfyller strenge krav til kvalitet og funksjoner.

Tilbyr du parkering med ladestasjon for elbiler?

Parkeringsforskriften stiller krav om lademuligheter på parkeringsplasser der det tilbys parkering mot betaling eller med tidsbegrensning.

Hvordan fungerer ZAPTEC sine ladestasjoner for offentlige parkeringsplasser? Se vår forklaringsvideo her.

 

Betal slik du vil – raskt og enkelt

Gi bilistene valgmuligheter! Med våre ladestasjoner er det enkelt å betale på den måten du foretrekker. Når ladestasjonene er tilkoblet internett kan du velge mellom mange ulike betalingsløsninger. Vi tilbyr blant annet EasyPark, Charge365 og Fortum.

Utviklet for norske forhold

Snø, sludd, is og regn. Det norske klimaet er røft, og ladestasjonene som skal stå utendørs, må tåle barske forhold. ZAPTECs elbilladere er utviklet etter norske kvalitetskrav, og våre installatører garanterer installasjon og support.

Fleksibel plassering

Det er mange muligheter for plassering utendørs. Ladestasjonene kan monteres på ladesøyler, på husveggen eller på en lyktestolpe. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg – sånn at parkeringsplassen din blir klar for elbillading.

MADE IN NORWAY

Alle produktene er utviklet, designet og produsert i Norge

Nyhet!

Lad elbilen i lyktestolpen

Det siste nye er lyktestolper som inneholder ladeteknologi. De smarte lyktestolpene, med teknologi fra ZAPTEC, ble presentert av selskapet Lyse på messen Nordic Edge i 2018. Lyktestolpene har den unike last- og fasebalanseringen som ZAPTEC har utviklet, og kan settes opp i gater hvor det ellers er vanskelig å etablere ladeinfrastruktur for elbiler. En spennende og viktig nyhet, som på lang sikt vil øke tilgjengeligheten til ladestasjoner for elbiler på parkeringsplasser.

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke ZAPTEC Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Automatisert betalingsløsning med RFID-ladebrikke

Du kan sette opp brukere med kredittkort og RFID-brikke i kundeportalen. For å starte lading på ladestasjonen bruker du RFID-brikke eller mobil. Velg mellom pris per minutt, måned eller kWh.

Les mer om Charge365

Automatisert betalingsløsning for offentlige parkeringsplasser

EasyPark-appen gir deg mulighet til å skille mellom lading og parkering. Du kan starte, stoppe og forlenge lading i appen. Pris kan settes per minutt eller per time. Ladestasjonen kartlegges som ladepunkt i appen, og kvitteringen kan sendes som e-post eller lastes ned.

Les mer hos EasyPark

Automatisert betalingsløsning med app, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive tar seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med ZapCharger Pro og Fortum Charge & Drive er det enkelt å starte, betale og avslutte ladingen med en ladebrikke, app eller SMS.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Kjøpesenteret Fornebu S i Oslo tilbyr kundene elbillading

Det lades elbiler konstant under hele kjøpesenterets åpningstider fra 10:00-20:00. I løpet av de ti timene kjøpesenteret har åpent, kan ladestasjonene lade opp til 2150 km kjøring, det vil si nok elbillading for et daglig behov på 50 km kjøring til totalt 43 elbiler.

Bergen kommune satser på elbillading

Bergen kommune har nylig valgt ZAPTEC som leverandør av ladestasjoner på seks ulike ladeplasser i byen.

– Vi valgte ladesystemet på grunn av fleksibiliteten og mulighetene for ulike tilgangsløsninger. ZAPTECs ladestasjoner har også gode løsninger for oppsett og kontroll via web. Laststyring og fasebalansering er også veldig viktig når vi installerer i eldre strømnett som har begrenset kapasitet, sier Lars Ove Kvalbein, rådgiver for mobilitet i Bergen kommune.

FÅ TILBUD PÅ SMART ELBILLADING

kontakt ossfinn forhandler