Tilbyr du parkering med ladestasjon for elbiler?

Den beste ladeløsningen for offentlige parkeringsplasser. Ladestasjoner som oppfyller strenge krav til kvalitet og funksjoner.

Parkeringsforskriften stiller krav om lademuligheter på parkeringsplasser der det tilbys parkering mot betaling eller med tidsbegrensning.

Hvordan fungerer Zaptec sine ladestasjoner for offentlige parkeringsplasser? Se vår forklaringsvideo.

Betal slik du vil – raskt og enkelt

Gi bilistene valgmuligheter! Med våre ladestasjoner er det enkelt å betale på den måten du foretrekker. Når ladestasjonene er tilkoblet internett kan du velge mellom mange ulike betalingsløsninger. Vi tilbyr blant annet EasyPark, Charge365 og Fortum.

Utviklet for norske forhold

Snø, sludd, is og regn. Det norske klimaet er røft, og ladestasjonene som skal stå utendørs, må tåle barske forhold. Zaptecs elbilladere er utviklet etter norske kvalitetskrav, og våre installatører garanterer installasjon og support.

Fleksibel plassering

Det er mange muligheter for plassering utendørs. Ladestasjonene kan monteres på ladesøyler, på husveggen eller på en lyktestolpe. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg – sånn at parkeringsplassen din blir klar for elbillading.

zaptec portal screenshot_00

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

zaptec portal screenshot_00

Automatisk betalingstjeneste for bedrifter, sameier og borettslag, offentlig parkering og hyttefelt.

Charge365 lar deg fordele ladekostnadene rettferdig på brukere av ladesystemet, og tilbyr enkel og automatisk betaling med 24/7 Support. Start lading med ladebrikke, betalingskort, Charge365 App / webportal eller SMS. Pris kan settes per minutt, per kWh, ulike prisgrupper for brukergrupper, ulik pris basert på tidspunkt, fastpris per måned eller per lading eller en kombinasjon. Kvittering kan lastes ned via webportalen.  Charge365 viser tilgjengelig ladepunkt for offentlig tilgengelig ladepunkter i ladekartet. Charge365 passer for alle!

Automatisert betalingsløsning for offentlige parkeringsplasser

EasyPark-appen gir deg mulighet til å skille mellom lading og parkering. Du kan starte, stoppe og forlenge lading i appen. Pris kan settes per minutt eller per time. Ladestasjonen kartlegges som ladepunkt i appen, og kvitteringen kan sendes som e-post eller lastes ned.

Automatisert betalingsløsning med app, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive tar seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med ladesystem fra Zaptec og Fortum Charge & Drive er det enkelt å starte, betale og avslutte ladingen med en ladebrikke, app eller SMS.

Kjøpesenteret Fornebu S i Oslo tilbyr kundene elbillading

Det lades elbiler konstant under hele kjøpesenterets åpningstider fra 10:00-20:00. I løpet av de ti timene kjøpesenteret har åpent, kan ladestasjonene lade opp til 2150 km kjøring, det vil si nok elbillading for et daglig behov på 50 km kjøring til totalt 43 elbiler.

Få tilbud på

elbillading i dag