ELbillading i Bedrift

Ladeløsningen for firmabiler, servicebiler og el-varebiler

Enkel løsning for lading på flere lokasjoner

Med dagens transportbehov er det behov for å lade ved byggeplassen, kontoret og privatbolig der både strømnett og kapasitet varierer. Med vår unike og patenterte teknologi tilbyr vi én fullspekket ladestasjon som dynamisk tilpasser seg strømnettet, fordeler kapasitet til alle tilkoblede elbiler og automatisk styres og oppgraderes via skytjenesten.

AUTOMATISERT AVREGNING

Vi tilbyr et kostnadsfritt styringssystem for administrasjon og betaling. Den enkelte sjåfør identifiserer seg før hver ladeøkt og bedriften ser avregning for strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten ZapCloud.

START NÅ, ØK ETTER BEHOV

Det er et konkurransefortrinn å tilby kundene dine miljøvennlige løsninger. Med våre ladesystemer er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler som øker din konkurransekraft allerede nå. Det er enkelt å øke antall ladepunkter etterhvert som elbilparken vokser.

SIKKERHET OG ENKELHET

Ladestasjonene må sikres mot vær, tyveri og repareres eller erstattes om uhellet er ute. Våre ladestasjoner er godkjent ihht. ISO61851 standarden og festeanordningen er tyverisikker. Ladeløsningen er utviklet med norske kvalitetskrav og våre installatører garanterer installasjon og support.

MADE IN NORWAY

Alle produktene er utviklet, designet og produsert i Norge

Kostnadsfritt administrasjonsverktøy

Som administrator av et ZAPTEC ladesystem kan du benytte deg av ZapCloud som adminstrasjonsverktøy helt kostnadsfritt. Her kan du se forbruket per bruker, oppdatere ladestasjonen med nyeste firmware og se i sanntid status på alle ladestasjonene i ditt system.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, er det enkelt å knytte seg opp mot en av våre partnere. Da slipper du å tenke på noen ting, alt fra support til betaling blir håndtert for deg. 

Automatisert betalingsløsning med RFID ladebrikke

Sett opp brukere med kredittkort og RFID brikke i Charge365 sin kundeportal, og bruk RFID brikke eller mobil for å starte lading på ladestasjonene. Velg mellom pris per minutt, månedsavgift eller kWh.

Les mer om Charge365

Automatisert betalingsløsning med App, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive kan ta seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med Fortum Charge & Drive sammen med ZapCharger Pro er det enkelt å starte, betale og avslutte lading ved hjelp av en Fortum ladebrikke, App eller SMS.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Nyhet!

ZAPTEC APM

ZAPTEC APM måler effektforbruket for hele bygget og tildeler automatisk mer strøm til elbillading når bygget bruker mindre. Oppgrader til ZAPTEC APM når du har behov for mer strøm til elbillading.

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

lad opptil 22kW,
på 1 og 3-fase

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

Se ladeforbruket i ZapCloud Portalen

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

Type 2 kontakt

Internasjonal standard

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

lad opptil 22kW,
på 1 og 3-fase

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

Se ladeforbruket i ZapCloud Portalen

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

Type 2 kontakt

Internasjonal standard

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester kjører elbil

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester holder til i Stavanger. De gikk over til elbiler i tjenesten fra desember 2017. De har nå 27 elbiler i rullering for mellom to og fire ansatte i løpet av en dag. Elbilene er i drift fra 08:00 til 23:00 hver dag, og lades i pausen og over natten.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Pin It on Pinterest