Utforsk hjemmeladeren Zaptec Go

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg.

Lad elbilen hjemme

Passer til elbilen din

Passer til alle typer elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser maksimal ladning til bilens kapasitet. 

3X Ladere

Utvid ved behov. Installer opptil tre stk. Zaptec Go i samme hus.

10X Raskere

Zaptec Go lar deg lade 10 ganger raskere enn ved bruk av stikkontakt.

Lad opp til reisen med den 22kW-smarte elbilladeren

Vi har kombinert tradisjonell skandinavisk design med banebrytende norsk teknologi, og skapt en av verdens minste og mest smarte elbillader med maks effekt (22kW). Den er like smart på innsiden som den er minimalistisk på utsiden.

Plasser den hvor som helst

Overflaten til Zaptec Go er på størrelse med et nettbrett og vil ikke ta mye plass. Gjør den usynlig ved å velge en farge som går igjen med omgivelsene, eller gå for kontrast om du vil den skal poppe.

Smartlading med Eco Mode

Lad bilen når strømprisene er på sitt laveste

Eco Mode finner du i appen, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har. Eco Mode er integrert med spotprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver dag.

Zaptec Eco Mode
Zaptec ladekabel

Kompromissløs sikkerhet

I Zaptec er sikkerhet vår høyeste prioritet i alt vi gjør. Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når vi utvikler ladesystemet. Ingenting går på kompromiss med sikkerheten.

Få tilbud på

elbillading i dag