ELbillading for Bedrifter

Ladestasjoner for firmabiler, servicebiler og el-varebiler

Enkelt å lade på flere steder i løpet av arbeidsdagen

I dag trenger bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen på forskjellige steder i løpet av arbeidsdagen, enten det er på byggeplassen eller ved kontoret. Her kan både strømnettet og kapasiteten variere. Med ZAPTECs unike og patenterte teknologi kan vi tilby en smart og kraftig ladestasjon for bedrifter som tilpasser seg strømnettet, og fordeler all tilgjengelig strøm til de elbilene som er koblet på. Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten vår, ZAPTEC Portal. Å lade elbilen på jobben har aldri vært enklere!

Hvordan fungerer ZAPTEC sine ladestasjoner for bedrifter? Se vår forklaringsvideo her.

KOSTNADSFRITT STYRINGSSYSTEM

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke vårt styringssystem for administrasjon og betaling. Systemet er enkelt i bruk. Hver sjåfør identifiserer seg med en RFID-brikke eller via ZAPTEC-appen før hver ladeøkt. Bedriften får dermed full oversikt over strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten ZAPTEC Portal.

ET SOLEKLART KONKURRSEFORTRINN

Stadig flere bruker elbiler på jobb, både kunder og ansatte. Muligheten for å lade elbilen på jobb er dermed et stort konkurransefortrinn, og viser en bevissthet om miljøvennlige løsninger. Med våre ladestasjoner er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler. Hvis bedriften vil utvide elbilparken, er det enkelt å øke antall ladepunkter.

Trygt og enkelt

Våre ladestasjoner er utviklet for å tåle tøffe værforhold – både kulde, snø og regn. De er utviklet etter norske kvalitetskrav og er godkjent i henhold til ISO61851-standarden. Ladestasjonene og festeanordningene fra ZAPTEC er dessuten tyverisikre. Hvis de likevel trenger reparasjon eller må erstattes, kontakter du en av våre dyktige installatører, som vil hjelpe deg.

MADE IN NORWAY

Alle produktene er utviklet, designet og produsert i Norge

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke ZAPTEC Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene på parkeringsplassene, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

 

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Automatisert betalingsløsning med RFID-ladebrikke

Du kan sette opp brukere med kredittkort og RFID-brikke i kundeportalen. For å starte lading på ladestasjonen bruker du RFID-brikke eller mobil. Velg mellom pris per minutt, måned eller kWh.

Les mer om Charge365

Automatisert betalingsløsning med app, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive tar seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med ZapCharger Pro og Fortum Charge & Drive er det enkelt å starte, betale og avslutte ladingen med en ladebrikke, app eller SMS.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Nyhet!

ZAPTEC APM

Oppgrader til ZAPTEC APM (Automated Power Management) når du har behov for mer ladestrøm til elbilene. ZAPTEC APM måler effektforbruket for hele bygget og fordeler automatisk mer strøm til elbillading når bygget bruker mindre.

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester valgte elbiler

For bedriften Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester i Stavanger var valget enkelt. De driver med hjemmesykepleie, og det er viktig med driftssikre biler som kommer trygt frem til brukerne. Bedriften valgte å kjøpe inn elbiler og ZAPTEC-ladestasjoner i desember 2017, og har ikke angret. De har nå 27 elbiler som blir brukt av to til fire ansatte i løpet av arbeidsdagen. Elbilene lades bare i pauser og over natten.

FÅ TILBUD PÅ SMART ELBILLADING

kontakt ossfinn forhandler