ELbillading for Bedrifter

Ladeløsningen for firmabiler, servicebiler og el-varebiler

Enkelt å lade på flere steder i løpet av arbeidsdagen

I dag trenger bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen på forskjellige steder i løpet av arbeidsdagen, enten det er på byggeplassen eller ved kontoret. Her kan både strømnettet og kapasiteten variere. Med vår unike og patenterte teknologi kan vi tilby en smart og kraftig ladestasjon som tilpasser seg strømnettet og fordeler all tilgjengelig strøm til de elbilene som er koblet på. Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten vår, ZAPTEC Portal.

Hvordan fungerer det for din bedrift?

Se ZAPTEC sin forklaringsvideo her.

KOSTNADSFRITT STYRINGSSYSTEM

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke vårt styringssystem for administrasjon og betaling. Systemet er enkelt i bruk. Hver sjåfør identifiserer seg med en RFID-brikke eller via appen vår før hver ladeøkt, og bedriften får dermed full oversikt over strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten ZAPTEC Portal.

FÅ ET FORSPRANG PÅ KONKURRENTENE – START NÅ OG ØK ETTER BEHOV

Det er et konkurransefortrinn å tilby kundene dine miljøvennlige løsninger. Med våre ladesystemer er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler. Hvis bedriften vil utvide elbilparken, er det enkelt å øke antall ladepunkter.

Trygt og enkelt

Vi bor i et land med røft vær, og ladestasjonene må tåle kulde, snø og regn. Ladeløsningene våre er utviklet etter norske kvalitetskrav og er godkjent i henhold til ISO61851-standarden. Ladestasjonene og festeanordningene fra ZAPTEC er dessuten tyverisikre. Hvis de likevel trenger reparasjon eller må erstattes, kontakter du en av våre flinke installatører, som hjelper deg og yter support.

MADE IN NORWAY

Alle produktene er utviklet, designet og produsert i Norge

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke administrasjonssystemet vårt, ZAPTEC Portal. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Automatisert betalingsløsning med RFID-ladebrikke

Du kan sette opp brukere med kredittkort og RFID-brikke i kundeportalen. For å starte lading på ladestasjonen bruker du RFID-brikke eller mobil. Velg mellom pris per minutt, måned eller kWh.

Les mer om Charge365

Automated payment solution with app, charge card or text message

Fortum Charge & Drive can handle everything from installation to operation, maintenance and service. With ZapCharger Pro and Fortum Charge & Drive, it’s easy to start, pay and stop charging using a charge card, app or text message.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Nyhet!

ZAPTEC APM

Oppgrader til ZAPTEC APM når du har behov for mer ladestrøm. ZAPTEC APM måler effektforbruket for hele bygget og fordeler automatisk mer strøm til elbillading når bygget bruker mindre.

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Z

Tryggere lading

innebygd jordfeilvern Type B

Z

Lysstyrke

still lysstyrken selv

Z

raskere lading

LAD OPPTIL 22 KW
PÅ 1- OG 3-FASE

Z

lås ladekabelen

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Z

Les av ladeforbruk

SE LADEFORBRUKET I ZAPTEC PORTAL

Z

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

Z

Tilkoblet internett

Driftsikker med programvareoppdateringer

Z

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester valgte elbiler

For bedriften Hundvåg og Storhaug hjemmebaserte tjenester i Stavanger var valget enkelt. De driver med hjemmesykepleie, og det er viktig med driftssikre biler som kommer trygt fram til brukerne. Bedriften valgte å kjøpe inn elbiler i desember 2017 og har ikke angret. De har nå 27 elbiler som blir brukt av to til fire ansatte i løpet av arbeidsdagen. Elbilene er i drift hver dag fra åtte om morgenen til elleve om kvelden. De lades bare i pauser og over natten.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler