Enkelt å lade på flere steder i løpet av arbeidsdagen

I dag trenger bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen på forskjellige steder i løpet av arbeidsdagen, enten det er på byggeplassen eller ved kontoret. Her kan både strømnettet og kapasiteten variere. Med Zaptecs unike og patenterte teknologi kan vi tilby en smart og kraftig ladestasjon for bedrifter som tilpasser seg strømnettet, og fordeler all tilgjengelig strøm til de elbilene som er koblet på. Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten vår, Zaptec Portal. Å lade elbilen på jobben har aldri vært enklere!

Hvordan fungerer Zaptec sine ladestasjoner for bedrifter? Se vår forklaringsvideo.

Kostnadsfritt betalingssystem

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke vårt styringssystem for administrasjon og betaling. Systemet er enkelt i bruk. Hver sjåfør identifiserer seg med en RFID-brikke eller via Zaptec -appen før hver ladeøkt. Bedriften får dermed full oversikt over strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten Zaptec Portal.

Et soleklart konkurransefortrinn

Stadig flere bruker elbiler på jobb, både kunder og ansatte. Muligheten for å lade elbilen på jobb er dermed et stort konkurransefortrinn, og viser en bevissthet om miljøvennlige løsninger. Med våre ladestasjoner er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler. Hvis bedriften vil utvide elbilparken, er det enkelt å øke antall ladepunkter.

Trygt og enkelt

Våre ladestasjoner er utviklet for å tåle tøffe værforhold – både kulde, snø og regn. De er utviklet etter norske kvalitetskrav og er godkjent i henhold til ISO61851-standarden. Ladestasjonene og festeanordningene fra Zaptec er dessuten tyverisikre. Hvis de likevel trenger reparasjon eller må erstattes, kontakter du en av våre dyktige installatører, som vil hjelpe deg.

zaptec portal screenshot_00

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

zaptec portal screenshot_00
Zaptec Tesla

Trygghetsgaranti

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av de mest avanserte, best ytende og sikreste ladesystemene på markedet. Vi er sikre på at du blir fornøyd med ladesystemet ditt, og derfor gir vi deg trygghetsgaranti.

Få tilbud på

elbillading i dag