Elbillading i borettslag / Sameie

Markedets smarteste og mest fleksible ladestasjoner i borettslag og sameier

Sikre elbillading til alle i borettslaget eller sameiet

ZAPTEC tilbyr ladestasjoner for boligselskap, både til innendørs garasje og utendørs parkeringsplasser. Det er både enkelt og smart å investere i felles infrastruktur for elbillading. Muligheten til å tilby ladestasjoner i borettslag og sameier er ikke bare en bonus for beboerne, men øker også boligens verdi. En smart investering for fremtiden.

Vårt ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen smart mellom ladestasjonene i borettslaget/sameiet. Med en ladefart på 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time.

 

Gjør borettslaget/sameiet ditt 100% ladeklart

MAKS UTNYTTELSE AV STRØMMEN

ZAPTEC har utviklet en helt spesiell måte å balansere mellom enfase- og trefaselading. Dette gjør at ladesystemet kan utnytte den tilgjengelige strømmen mer effektivt enn andre ladestasjoner. Det gir deg opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig.

ENKELT Å UTVIDE MED FLERE LADESTASJONER

Det er smart å tenke fremover. Klargjøring av alle parkeringsplassene i borettslaget/sameiet for elbillading gjør det enkelt å installere ladestasjoner senere. Installatøren sørger for at alt er klart den dagen alle beboerne får seg elbil.

OVERSIKTLIG BETALING OG FAKTURERING

Du kan lese av forbruket og se rapporter for hver bruker eller ladestasjon i portalen vår, ZAPTEC Portal. Du kan også bruke en av våre partneres automatiske betalingsløsninger.

Nyhet! Nå med 4G

Lavere installasjonskost og gratis 4G* med elbilladeren!

Elbilladeren ZAPTEC Pro har bedre internettilknytning og er alltid på nett med 4G LTE-M levert av Telenor, sørger for god oppetid og du får et rimeligere ladesystem uten bruk av ekstra nettverksløsninger.

*Kostnadsfritt tom. september 2021, forespeilet pris fra 1 oktober 2021 199,- inkl. mva per år / per lader.

Hvordan fungerer lading av flere elbiler i borettslag og sameie med last- og fasebalansering?

Det er både enkelt og smart å investere i elbillading. ZAPTEC har utviklet en helt spesiell måte å balansere mellom enfase- og trefaselading. Dette gjør at ladesystemet kan utnytte den tilgjengelige strømmen mer effektivt enn andre ladestasjoner. Det gir deg opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har.

Med en ladefart på 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time.

En smart og effektiv ladestasjon for  borettslag og sameier! 

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke ZAPTEC Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Lurer du på elbillading i borettslag og sameie?

Se vår brosjyre for hva du bør tenke på med lading av flere elbiler samtidig i borettslag og sameie. Utnytt tilgjengelig strøm mer effektivt, og velg en løsning som gjør at alle kan lade – raskt og når de trenger det.

Dette synes kundene våre:

ZAPTEC er et fantastisk ladesystem som er lett å tilpasse, og som passer alle parkeringsanlegg. Alt bare fungerer!

Christian Larsen

Styreleder i Sameiet Indre Vågen

Vi har installert ZAPTEC Pro-ladere til 88 biler. Jeg anbefaler ZAPTEC til alle som planlegger elbillading i fremtiden!

Ottar Helland

Styreleder i Tjensås III

Samarbeid med ZAPTEC har vært en spennende og viktig reise for oss.

Trond Thorbjørnsen

Innovation and R&D, Lyse AS

I Nordseterskogen borettslag er hele garasjen klar for elbillading

Nordseterskogen borettslag har valgt å klargjøre alle de 108 parkeringsplassene i borettslaget for lading av elbil. Dette har beboerne satt pris på. Etter at garasjen ble ladeklar, økte antallet elbiler fra to til femten på bare et par måneder.

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

kontakt ossfinn forhandler