Laderen som er utviklet for leilighetsbygg

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av det sikreste ladesystemet på markedet. Du unngår store, kostbare investeringer, fordi vi utnytter strømmen opptil 66 prosent bedre enn alt annet på markedet.

Det betyr at ladesystemet klarer å lade flere elbiler enn andre ladeløsninger – til en raskere ladehastighet.

Fordeler med Zaptec-ladere for borettslag og sameier

Det går raskt å montere ladesystemet, og det gir en lavere installasjonskostnad

Få lavere strømregning for leilighetsbygget, og unngå effekttariffer 

4G inkludert, slik at laderne alltid fungerer med siste programvare 

Dere kan enkelt legge til flere ladestasjoner, etter hvert som flere får elbil

Sikkerhet først, alle ladere har egne sikringer

Egen løsning for fakturering, som gjør at du kan slippe administrativt arbeid

Ingen administrasjon for styret

Har du behovet, kan du skaffe deg en rettferdig betalingsløsning som ikke krever tid og ressurser til avregning for styret. La det heller gå automatisk med Charge365. Du kan også velge å håndtere det selv uten ekstrakostnader i Zaptec Portal.

 

– Ingenting er skjult

Grunnen for at vi våger å anbefale Charge365, er fordi ingenting er skjult i kontrakten. Det gjør det trygt for oss å selge, og det med god samvittighet, sier prosjektleder Andreas Haugland i Rønning Elektro, om Zaptec og Charge365 som betalingsløsning for elbiler.

Mann i garasje med elbilladere på veggen

Fordelene med systemladere fra Zaptec

En lader i borettslag og sameie er ikke hvilken som helst lader. Den skal tåle belastning, samtidig som den lar deg lade på billigst mulig måte.

Ingen overbelastning. Bedre stabilitet

I kombinasjon med bedre strømutnyttelse og raskere ladefart, får du markedets beste og mest effektive beskyttelse inn mot byggets sikringsskap. Ladesystemet vil aldri overbelaste sikringen. Det gir stabilitet til beboerne, og tilgjengelig strøm blir smart fordelt til alle som ønsker å lade.

Ladesystemet tilpasser seg bygget

Vi er en av få produsenter av ladesystemer som kan forstå byggets øvrige strømforbruk, og tilpasse elbilladingen deretter. Bruker bygget mye strøm, for eksempel på ettermiddagen når alle lager mat i samme tidsrom, forstår elbilanlegget dette og tar hensyn til strømbruken, og øker hurtigheten på ladingen igjen når kjøkkentjenesten er ferdig.

Få lavere strømregning og unngå effekttariffer

Med Zaptec-ladere vil anlegget ditt unngå effekttariffer, som kan gi en høy ekstrakostnad hver måned.  Ladesystemet gir nemlig strøm til bilene når byggets øvrige forbruk går ned, og ladingen legger seg aldri på toppen av byggets øvrige strømforbruk. Vi kan derfor garantere at effekttariffen aldri skyldes strømforbruket til elbilladingen.

Enklere installasjon

Vi vet at tid er kostbar. Derfor ønsker vi å gjøre installasjonen og bruken så smertefri som mulig for dere. Alt fra fysiske komponenter til den skybaserte tilgangen er gjennomtenkt for å gjøre monteringen så rask og enkel som mulig. Elektrikeren sparer tid, og dere får elbilladingen raskt på plass. 

Minimalt med vedlikehold

Ladesystemet er tilkoblet internett via WiFi, 4G, eller kabeltilkobling (PLC) som gjør at feilsøking og oppgraderinger kan fjernstyres, uten at elektriker trenger å rykke ut til borettslaget.

Få hjelp om du står fast

Vi har kundeservice som er klare til å hjelpe når som helst på døgnet. I tillegg kan vi hjelpe med den daglige driften av ladesystemet. Siden vi kjenner våre produkter best, kan vi gi raske svar når dere trenger det.

Forventet brukstid på mer enn 10 år

Våre ladere er utviklet og produsert i Norge, for norske forhold. Ladestasjonene er utstyrt med kvalitetskomponenter og avanserte sikkerhetsanordninger som tåler mye strøm. Fem års garanti er inkludert.

Sikkerhet i verdensklasse for å unngå brannfarer

Vi tar sikkerhet på alvor. Ladestasjonene har blant annet integrerte sikringer som er et krav fra Norsk Elektroteknisk Komite (NEK 400). Vi sørger også alltid for at produktene vi tilbyr skal være tredjepartsgodkjent hos Tüv, som er tysk sikkerhetskontroll i beste klasse.

Kostnadsfri portal gir deg oversikt

Du får gratis tilgang til skytjenesten Zaptec Portal. Her kan du for eksempel hente ut forbruksoversikt, ladehistorikk, se statistikk og administrere tilganger. Da kan styret drifte elbilanlegget gratis, helt selv, og sørge for rettferdig betaling for beboerne.

Betalingstjeneste og drift kan avlaste styret

Med Charge365 betalings- og driftstjeneste får du en komplett ladepakke. Da er du sikker på at det blir en enkel og rettferdig kostnadsfordeling, samtidig som at den daglige driften blir tatt hånd om. Våre ladere støtter også mange flere betalingstjenester.

offset-980080

Produktsammenligning

Se hovedforskjellene på laderne våre.

Antall ladere i bygg
Sikkerhet
Sikring
Mulighet for betalingstjeneste
Raskere lading
Innebygget jordfeilbryter
Oppkobling til internett
Lavere strømregning

Zaptec Pro

Systemlader for leilighetsbygg
Ingen grense
Følger Norsk Elektronisk Komites anbefaling for lavspenningsinstallasjoner
Plassert inni ladeboksen for å sørge for at en eventuell feil på bil eller ladekabel ikke stopper ladingen til alle andre.
Ja, støtter EasyPark, Charge365, Elaway og mange flere
Ja, med automatisk fasefordeling. Teknologien gjør at mange biler kan lade samtidig og raskere, og er en viktig funksjon for sameier og borettslag.
Innebygget i laderen
WiFi, 4G og PLC-kabeltilkobling i garasjer med dårlig dekning
Ja, ved å unngå effekttariffer og økt nettleie.

Zaptec Go

Lader for eneboliger og hytter
Maks 3 ladere per installasjon
Følger Norsk Elektronisk Komites anbefaling for lavspenningsinstallasjoner
Sikring knyttet til lader installeres i sikringsskap.
Nei
Ja, bilen får alltid maks effekt tilgjengelig fra boligen. Laderen har statisk fasefordeling.
Må stå i sikringsskapet i bolig
WiFi eller 4G
Ja, ved å lade når strømmen er på sitt laveste.

Du setter sikkerheten først med Zaptec

Målet er enkelt: Ingen mennesker, biler eller eiendom skal bli skadet med våre ladere. Vi sikter høyt for anerkjent tredjepartsgodkjenning hos tyske TÜV Süd. Det betyr at vi minimerer risiko ved elbillading, som brann og elektrisk sjokk.

Dette synes kundene våre:

Zaptec er et fantastisk ladesystem som er lett å tilpasse, og som passer alle parkeringsanlegg. Alt bare fungerer!

Christian Larsen

Styreleder i Sameiet Indre Vågen

Vi har installert Zaptec Pro-ladere til 88 biler. Jeg anbefaler Zaptec til alle som planlegger elbillading i fremtiden!

Ottar Helland

Styreleder i Tjensås III

Samarbeid med Zaptec har vært en spennende og viktig reise for oss.

Trond Thorbjørnsen

Innovation and R&D, Lyse AS

Få tilbud på

elbillading i dag