Legg til rette for elbillading i nye boliger med smarte ladestasjoner

Den smarte ladeløsningen for utbyggere som vil tilby elbillading i nye boligprosjekter.

Heldigvis for miljøet velger stadig flere elbil, både på jobb og privat. Økningen i elbilsalget skaper stor etterspørsel etter ladestasjoner der folk bor. De leilighetene som har parkeringsplass med ladestasjon, vil være mer attraktive både for nye beboere og for de som allerede bor der – og lettere å selge.

Hvordan fungerer Zaptecs ladestasjoner for ditt bolig- eller utviklingsprosjekt? Se vår forklaringsvideo her.

Planlegg lademuligheter for alle

I nye boligprosjekter bør det tas hensyn til fremtidige ladebehov på parkeringsområdene. Innen 2025 skal nybilsalget i Norge bestå av 100 prosent nullutslippskjøretøy. Da er det klart at behovet for å lade elbilen hjemme blir mye større. Lademuligheter hjemme vil øke boligens verdi, og gi et mer attraktivt boligområde både for nyinnflyttede og de som allerede bor der.

Enkelt å utvide med flere ladestasjoner

Ved å klargjøre alle parkeringsplassene i boligprosjektet for elbillading, er det enkelt å installere fremtidige ladestasjoner etter hvert som behovet oppstår. Utbyggeren tilrettelegger for elbillading før overlevering.

Kostnadsfri betaling og fakturering

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du enkelt knytte deg opp til en av våre partnere. Da slipper du all administrasjon, og alt fra support til betaling blir da tatt hånd om. Så kan du bruke tiden din på andre ting.

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Få tilbud 

på ladeløsning i dag