Bli kjent med … Lukas

29 oktober, 2020

Navn: Lukas Ziolkowski

Tittel: Systems and Client Spesialist

 

Hvem er du?

Jeg er en fleksibel, engasjerende og positiv kar fra Sandnes. Ofte mange baller i luften, hvor jeg streber med å koble sammen trådene i en aktiv hverdag. Nysgjerrig og søkende med å finne årsaker til hvordan ting henger sammen.

Les mer: Zaptec TAS OPP TIL NOTERING PÅ MERKUR MARKET

Hvor lenge har du vært her?

Det begynner å nærme seg et lite år alt!

Hva gjorde du før du kom til oss?

Jeg har lang erfaring med visuell kommunikasjon, hvorav 12 år som leder i liten bedrift. Er utdannet profileringsdesigner med fullført bore -og brønnteknikk. Da muligheten i Zaptec dukket opp som et lyn fra blå himmel, ble det ikke tid til å luske bak et tre. PC og kreativitet har alltid vært mine verktøy. Det passet meg derfor ypperlig å kombinere Zaptec med studie. (Cyber Security)

Hvordan er det å jobbe her?

Kult, annerledes, givende. Vi tilbringer ca 1700 timer årlig på jobb. Da er man avhengig av menneskene rundt seg. Det er til tider elektrisk stemning på kontoret, da er det fint å vite at man kan ta seg en velfortjent lade-pause med fine kollegaer som digger jobben sin. Better together!

Hva gjør du i løpet av en dag?

Hovedsakelig løser jeg tekniske problemstillinger relatert til lading og elektriske installasjoner. Kort forklart innebærer det at systemene skal fungere sømløst og enklest mulig for alle våre kunder. Opplæring, veiledning, installasjon og drift av ladesystemer. Samt aktiv prosjektering og rådgiving mot installatører med bruk av back-end verktøy knyttet opp mot vår sky.

Hvilket hovedprosjekt er det du jobber med akkurat nå?

Det er flere! Vi jobber sammen mot en smartere og balansert flyt for hele strukturen vår. Nye systemer skal implementeres, samt forberedelser og program for kommende kollegaer klargjøres.

Hva lærte du på skolen som du får best mulig bruk for hos oss i hverdagen?

Det er umulig å lære det du tror du allerede vet. Da er det ikke plass til noe nytt.

«Never stop Learning» er vel en slags etter-skole, som varer livet ut.

Hvilke tips og råd kan du gi til andre som drømmer om å bli en Zaptec’er?

Løft blikket og vær et medmenneske. Tenk litt utenfor boksen, gjør feil, prøv igjen, fortsett.

Selv om vi stort sett tenker grønt, er vi ikke så grønne. Vær fremoverlent og hiv deg på toget mot en bærekraftig fremtid. Det kjører nemlig kun èn vei.

Hvem sender du stafettpinnen videre til? Og hvorfor gjør du det?

Helga! Fordi hun ofte smiler og sprer god energi på kontoret. Batteriet hennes går sjeldent tomt. ????

Les mer: Bli kjent med … Knut

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva bør du se etter i en elbillader?

Hva er fordelene med å ha en såkalt smart elbillader, og hvilken grunnleggende informasjon bør du ha? Vi har listet ned hva du bør ta stilling til. Ha en lader som gir lavere ladekostnader Hvis du er interessert i å lade hjemme for å spare penger, anbefaler vi deg å...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag