Bli kjent med … Daniel

nov 19, 2019 | 2019, Nyheter

Vi vil at du skal bli bedre kjent med de som jobber i ZAPTEC. Bli kjent med … er en serie med intervjuer med de ansatte. Daniel er den neste ut og ble nominert av Vegard. Lær dem som gir deg ladeløsninger til din elbil, bedre å kjenne.

 

Navn: Daniel Paulsen

Tittel: Product and Systems Specialist

Hvem er du?

Jeg er en urmaker som er utadvendt og genuin og får energi og drivkraft av å være i samspill med lidenskapelige og gode medmennesker. På tom mage er jeg stikk motsatt.

 

Hvor lenge har du vært i ZAPTEC?

Om noen få måneder har det gått 5 år.

Hva gjorde du før du kom til oss?

Jeg har svennebrev som urmaker, så det var naturlig å jobbe med salg og service av mekaniske ur og kvartsur. I løpet av læretiden ble jeg kåret som Norges beste urmakerlærling, og det var jo litt stas i en alder av 17 år. Så gikk det sju år før jeg fant ut av at nøyaktighet, lidenskap og teknisk forståelse var ettertraktet i andre industrier. Jeg endte da opp i oljeindustrien hvor jeg produserte instrumentering og måleteknisk utstyr for produksjonsoptimalisering. I samme periode ble jeg småbruker på deltid med bærekraftig ammeku-produksjon. Da introduserte noen tidligere kollegaer fra min tid i oljeindustrien meg for ZAPTEC. Siden jeg visste at det ville være et fantastisk arbeidsmiljø med eksepsjonelt dyktige kollegaer, var det et naturlig valg å pakke sekken og begynne reisen med ZAPTEC. Her kom jeg til å jobbe med å utvikle og kommersialisere spennende og unike produkter. 

Hvordan er det å være i ZAPTEC?

Det er et dynamisk fasebalansert arbeidsmiljø fylt med høy spenning og variabel arbeidslast! I ZAPTEC har vi frihet under ansvar, noe som gjør det mulig å styre hverdagen ut fra målsetninger, satsningsområder og ansvarsområder. Når dette blir kombinert, legger det til rette for faglige utfordringer, gode muligheter for selvutvikling og samarbeid på tvers av fagdisipliner.

Hva gjør du i løpet av en dag?

Jeg har aktivt samspill og dialog med våre brukere, kunder og partnere hvor jeg veileder dem, følger dem opp og gir dem teknisk støtte. Andre dager holder jeg kurs i bruk, leveranse og funksjonalitet av våre produkter og løsninger. Det er også en del av min hverdag å utforme og oppdatere dokumentasjon, prosesser og rutiner.

Hvilket hovedprosjekt er det du jobber med akkurat nå?

Jeg har flere spennende prosjekt på gang, men akkurat nå er jeg mest opptatt av å øke den faglige kompetansen og produkt- og systemforståelsen til alle som bruker, leverer og integrerer med våre produkter og løsninger.

Hva lærte du på skolen som du får best mulig bruk for i ZAPTEC hverdagen?

Still spørsmål! Foredragsholderen er der for deg, bruk hans eller hennes erfaring og kunnskap. En annen ting er å begynne med å få en grunnleggende forståelse av hvordan noe henger sammen, og deretter fordype meg i de emnene som jeg har funnet en lidenskap og glede for.

Hvilke tips og råd kan du gi til andre som drømmer om å bli en ZAPTEC’er?  

Ta kontakt! Vær aktiv og vis din lidenskap – når det blir kombinert, skjer de utroligste tingene. En drøm uten handling og drivkraft forblir en drøm …

Ann Katrin var Daniel sin nærmeste leder og sier følgende om Daniel: 

Daniel er den mest pedagogiske i supportgjengen, og den som har utviklet og holdt flest av våre forhandlerkurs. Han er veldig flink til å tilpasse nivået til dem han snakker med – han har en god evne til å forenkle vanskelige ting når han forklarer til for eksempel nyansatte. Med sitt rolige og balanserte vesen fremstår han som om han har all tid i verden til å hjelpe deg uansett hvor mye det stormer rundt ham. Daniel kan alt som er verdt å kunne om å installere og feilsøke på ZAPTECs ladere. Han har vært her i fem år og er en stor ressurs for ZAPTEC.

FÅ TILBUD PÅ ELBILLADING

Eie ladestasjonLeie ladestasjon