Bli kjent med … Bjørnar

7 september, 2020

Vi vil at du skal bli bedre kjent med de som jobber i Zaptec. Bli kjent med … er en serie med intervjuer med de ansatte. Bjørnar er den neste ut og ble nominert av Knut. Lær dem som gir deg ladeløsninger til din elbil, bedre å kjenne.

Navn: Bjørnar Meling

Tittel: Hardware Engineer

Hvem er du?

Jeg er korpsgutt vokst opp på Tananger, som alltid har vært interessert i hvordan verden henger sammen. Å jobbe med å bygge teknologi er å bruke den kunnskapen vi har tilegnet oss om verden. Jeg jobber med utvikling av de elektroniske løsningene i produktene våre, sentrert rundt kraftelektronikk nå for tiden.

Hvor lenge har du vært i Zaptec?

Det nærmer seg 5 år nå!

Hva gjorde du før du kom til oss?

Jeg kom rett fra Masterstudie i elektronikk i Oslo.

Les også: Bli kjent med … Knut

Hvordan er det å være i Zaptec?

Vi har en fin familie med en del felles interesser som hjelper oss ha det fint sammen. Store sosiale sammenhenger er selvfølgelig satt på vent, men vi tar oss noen kjekke øyeblikk innimellom arbeidet. Profesjonelt er det gøy å jobbe med så mange kompetente kolleger.

Hva gjør du i løpet av en dag?

Det blir ofte en blanding av å tegne/granske kretser på pc’en, og å utføre diverse tester på vår elektroniske lab. Nå har antall arbeidere på hardware vokst, så vi har en god del dialog med hverandre og utveksler tanker og meninger. 

Hvilket hovedprosjekt er det du jobber med akkurat nå?

Nå itererer jeg på innmaten i vår bestselgende Zaptec Pro lader for å gjøre den så god som vi kan. 

Hva lærte du på skolen som du får best mulig bruk for i Zaptec hverdagen?

Det aller viktigste må være måten å tenke på som ingeniør. Står du overfor et spørsmål du ikke vet svaret på så er du ikke redd for å tilegne den kunnskapen som trengs for å finne det ut. 

Hvilke tips og råd kan du gi til andre som drømmer om å bli en Zaptec’er?  

Finn glede i jobben! Om du ikke har en lidenskap før du velger studieretning, så blir det meste spennende med innsats og fordypning.

Vi er små team og jobber tett i lag, så samspillet er viktig for at vi fungerer godt.

Relaterade artiklar

Relaterte artikler

Zaptec utvider til Tyskland

Zaptec utvider til Tyskland

Nå åpner Zaptec kontor i Tyskland, noe som gjør at selskapet går fra tilstedeværelse i to til fire land, på tre måneder. - Jeg er begeistret over å få muligheten til å etablere et nytt datterselskap i Tyskland, sier Annika Kunze, som er ny administrerende direktør i...

Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

Finland er Zaptecs siste tilskudd i Norden

Photo by Tapio Haaja on Unsplash Det siste tilskuddet til Zaptecs nettverk av land er Finland. Vi samarbeider med Sparkli, noe som gjør det enklere for finske elbilsjåfører å lade ved hjelp av toppmoderne teknologi.  Zaptec samarbeider med Sparkli, en lokal...

Få erbjudande

på ladeløsning

Få tilbud 

på ladeløsning i dag