Betalings­løsninger

ZAPTEC ladesystemer vil alltid være kostnadsfritt i bruk for anleggseier.

Betaling av ladestrøm er kostnadsfritt og enkelt med ZAPTEC

Borettslag og sameier kan kostnadsfritt og enkelt hente ut ladehistorikk fra ZAPTEC Portal og fakturere den enkelte beboer som har brukt strøm til å lade elbilen. Dette er enkleste og rimeligste løsning for rettferdig fordeling av strømforbruket.

For borettslag og sameier som ønsker å automatisere betaling av ladestrøm til den enkelte beboer kan samarbeidspartnere til ZAPTEC kontaktes: Easypark, Charge365, Fortum, Cloudcharge, Fortum, Grønn Kontakt og SmartCharge. Disse samarbeidspartnerne anvender ladehistorikk fra ZAPTEC Portal kostnadsfritt. Samarbeidspartnerne setter sine priser selv og tilbyr borettslag og sameier enkle og automatiserte betalingstjenester for ladestrøm.

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke ZAPTEC Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Nyhet!

ZAPTEC APM

Oppgrader til ZAPTEC APM (Automated Power Management) når du har behov for mer ladestrøm til elbilene. ZAPTEC APM måler effektforbruket for hele bygget og fordeler automatisk mer strøm til elbillading når bygget bruker mindre.

3x MER STRØM, 3x RASKERE LADING

ZAPTEC ladesystemer vil alltid være kostnadsfritt i bruk for anleggseier. Som Zaptec kunde vil du alltid nyte godt av last- og fasebalansering som på en effektiv måte sørger for å utnytte mest mulig av den tilgjengelige strømkapasiteten, uten å skjevlaste strømnettet. ZAPTEC ladesystemer gir med fasebalansering inntil 3 ganger så mye strøm og 3 ganger så rask lading som ladesystemer uten fasebalansering.

ZAPTEC kan brukes med andre løsninger

Det går fint å bruke ZapCharger-systemet sammen med andre løsninger, for eksempel ved ekstern autorisasjon eller overvåking. ZAPTEC Portal knytter sammen ZapCharger Pro- ladesystemet med OCPP 1.6 for autentisering og overvåking.

ZAPTEC tilbyr et åpent API som kan brukes til å få tilgang til omfattende informasjon og ladehistorikk for ladesystemet du eier.

Vi i ZAPTEC er opptatt av å utvide og forbedre løsningene våre. Vi ønsker å gjøre elbillading enklere for kundene våre og vise vei på området elektrisk transport.

I Nordseterskogen borettslag er hele garasjen ladeklar

Nordseterskogen borettslag har valgt å klargjøre alle de 108 parkeringsplassene i borettslaget for lading av elbil. Dette har beboerne satt pris på. Etter at garasjen ble ladeklar, økte antallet elbiler fra to til femten på bare et par måneder.

FÅ TILBUD PÅ SMART ELBILLADING

kontakt ossfinn forhandler