Betaling av ladestrøm er kostnadsfritt og enkelt med Zaptec

Borettslag og sameier kan kostnadsfritt og enkelt hente ut ladehistorikk fra Zaptec Portal og fakturere den enkelte beboer som har brukt strøm til å lade elbilen. Dette er enkleste og rimeligste løsning for rettferdig fordeling av strømforbruket.

For borettslag og sameier som ønsker å automatisere betaling av ladestrøm til den enkelte beboer kan samarbeidspartnere til Zaptec kontaktes. Samarbeidspartnerne anvender ladehistorikk fra Zaptec Portal kostnadsfritt. Samarbeidspartnerne setter sine priser selv og tilbyr borettslag og sameier enkle og automatiserte betalingstjenester for ladestrøm.

zaptec portal screenshot_00

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

zaptec portal screenshot_00

Zaptec kan brukes sammen med andre løsninger

Det er helt greit å bruke Zaptec Pro sammen med andre løsninger, for eksempel ved ekstern faktureringstjeneste eller serviceavtaler. Zaptec Portal kobler ladesystemet til OCPP 1.6 for autentisering og overvåking.
Zaptec tilbyr et åpent API som kan brukes for å få tilgang til teknisk informasjon og ladehistorikk for ladesystemet.
I Zaptec har vi et stort engasjement når det gjelder å utvikle og forbedre våre løsninger. Vi ønsker å gjøre elbil-lading enklere og være ledende innen elektrifiseringen av transportsektoren.

Få tilbud på

elbillading i dag