Betaling av ladestrøm er kostnadsfritt og enkelt med Zaptec

Borettslag og sameier kan kostnadsfritt og enkelt hente ut ladehistorikk fra Zaptec Portal og fakturere den enkelte beboer som har brukt strøm til å lade elbilen. Dette er enkleste og rimeligste løsning for rettferdig fordeling av strømforbruket.

For borettslag og sameier som ønsker å automatisere betaling av ladestrøm til den enkelte beboer kan samarbeidspartnere til Zaptec kontaktes. Samarbeidspartnerne anvender ladehistorikk fra Zaptec Portal kostnadsfritt. Samarbeidspartnerne setter sine priser selv og tilbyr borettslag og sameier enkle og automatiserte betalingstjenester for ladestrøm.

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke Zaptec Portal, vårt administrasjonssystem. Her kan du som administrator enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir da tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Zaptec kan brukes med andre løsninger

Det går fint å bruke Zaptec-systemet sammen med andre løsninger, for eksempel ved ekstern autorisasjon eller overvåking. Zaptec Portal knytter sammen Zaptec Pro- ladesystemet med OCPP 1.6 for autentisering og overvåking.

Zaptec tilbyr et åpent API som kan brukes til å få tilgang til omfattende informasjon og ladehistorikk for ladesystemet du eier.

Vi i Zaptec er opptatt av å utvide og forbedre løsningene våre. Vi ønsker å gjøre elbillading enklere for kundene våre og vise vei på området elektrisk transport.

Få tilbud

på elbillading i dag