Lett å se forbruk og fordele kostnader

Hold oversikt over strømforbruk og kostnader selv, eller velg en automatisk betalingsløsning.

Enkel oversikt over strømforbruket

Hver ZAPTEC Pro-ladestasjon måler strøm gjennom en innebygd energimåler. Som eier eller administrator av parkeringsplassen har du oversikt over forbruket til hver ladeplass eller bruker. Det gjør det enkelt å fordele de faktiske ladekostnadene på de forskjellige brukerne.

Pris og fakturering kan tilpasses etter kundens behov. For eksempel kan du fakturere brukerne en kombinasjon av pris per kilowattime og avdrag på den delte infrastrukturen.

BETALING

Få forbruksrapporter per bruker eller ladestasjon i vår ZAPTEC Portal-portal, eller bruk en av våre partneres automatiske betalingsløsninger.

Kostnadsfri administrasjon

Vi synes ikke det skal koste deg noe å bruke administrasjonssystemet vårt, ZAPTEC Portal. Her kan du enkelt få status på alle ladestasjonene i systemet, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, kan du bruke betalingstjenestene til en av våre partnere. Alt fra support til betaling blir tatt hånd om, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Automatisk betaling

 

Automatisert betalingsløsning for offentlige parkeringsplasser

EasyPark-appen gir deg mulighet til å skille mellom lading og parkering. Du kan starte, stoppe og forlenge lading i appen. Pris kan settes per minutt eller per time. Ladestasjonen kartlegges som ladepunkt i appen, og kvitteringen kan sendes som e-post eller lastes ned.

Les mer hos EasyPark

Automatisert betalingsløsning med RFID-ladebrikke

Du kan sette opp brukere med kredittkort og RFID-brikke i kundeportalen. For å starte lading på ladestasjonen bruker du RFID-brikke eller mobil. Velg mellom pris per minutt, måned eller kWh.

Les mer om Charge365

Automatisert betaling med app og ladebrikke

BKK tilbyr totalløsning med installasjon, drift, 24/7 kundeservice og betaling for boligselskap og bedrifter. Brukere kan enkelt betale og styre egen lading med Bilkraft-appen, på både private og offentlige parkeringsplasser.

Les mer om BKK

Automatisert betalingsløsning med administrasjonssystem

Beboeren belastes for det faktiske strømforbruket for sitt ladepunkt eller sin bruker. Lading startes enkelt med nøkkel, RFID-brikke eller SmartCharge-app.

Oppgjør skjer etter hver ladeøkt eller egendefinert periode via faktura, betalingskort eller SMS. Prisen for lading bestemmes av styret i borettslaget eller sameiet.

Les mer om SmartCharge

Automatisert betalingsløsning med app, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive tar seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med ZAPTEC Pro og Fortum Charge & Drive er det enkelt å starte, betale og avslutte ladingen med en ladebrikke, app eller SMS.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Full oversikt over energiforbruket i ZAPTEC Portal

Hver gang en bil lades, registreres det i skytjenesten ZAPTEC Portal. Dermed er det enkelt å holde oversikt over strømforbruk og kostnader.

Hvis brukerne deler ladestasjonen med andre, kan man likevel ha oversikt over individuelt forbruk og ladehistorikk ved at hver enkelt har sin egen RFID-brikke eller laster ned ZAPTEC-appen. Man kan også se individuell ladehistorikk ved å laste ned ZAPTEC App. I ZAPTEC Portal har man også mulighet til å gi en annen bruker tilgang dersom ladestasjonen er låst. Da må man registrere en brukerprofil for denne personen, koble RFID-brikken til brukerprofilen og få tilgang av den aktuelle installasjonseieren i ZAPTEC Portal.

Det er alltid mulig å få ut rapporter fra den enkelte ladestasjonen. Hvis ikke ladestasjonen er delt, er det heller ikke behov for autentisering

Slik setter du opp autentisering med en RFID-ladebrikke

For å gjøre det mulig å dele ladestasjon med andre må du sette opp en brukerautentisering. Etter å ha satt opp en brukerkonto i ZAPTEC Portal kan du bruke et RFID-ladekort eller ZAPTEC App for å starte lading. Slik kan du sørge for at bare registrerte brukere har tilgang til ladestasjonen. Du har også full oversikt over forbruk og ladehistorikk.

Du kan bruke de vanligste brikkene på ZAPTEC Pro, inkludert brikken fra Elbilforeningen. Også adgangskort som bruker Mifare Classic (type a)-standarden, vil kunne brukes på ZAPTEC Pro.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler