Rettferdig forbruk

Ta ut forbruksrapporter selv eller velg en automatisk betalingsløsning

Få oversikt over strømforbruket til elbil lading i ZapCloud

Hver ZapCharger Pro ladestasjon måler strøm gjennom en innebygd energimåler. Installasjonseier kan generere forbruksrapporter for hver ladeplass eller hver enkelt bruker for å dele kostnadene for elbil lading nøyaktig.

Prissetting og fakturering kan tilpasses kundens spesifikke behov. En kombinasjon av pris per kWt pluss avdrag for den delte infrastrukturen kan fordeles på brukerne med behov for elbil lading.

BETALINGSLØSNINGER

Les av og ta ut forbruksrapporter per bruker eller ladestasjon direkte i vår ZapCloud portal, eller bruk en av våre partneres automatiske betalingsløsninger.

Kostnadsfritt administrasjonsverktøy

Som administrator av et ZAPTEC ladesystem kan du benytte deg av ZapCloud som helt kostnadsfritt. Her kan du se forbruket per bruker, oppdatere ladestasjonen med nyeste firmware og se i sanntid status på alle ladestasjonene i ditt system.

Dersom du ikke ønsker å administrere systemet selv, er det enkelt å knytte seg opp mot en av våre partnere. Da slipper du å tenke på noen ting, alt fra support til betaling blir håndtert for deg.

Automatiske betalingsløsninger

 

Automatisert betalingsløsning med EasyPark for offentlige parkeringsplasser

EasyPark appen gir deg mulighet til å skille mellom lading og parkering. Starte, stoppe og forlenge lading i appen. Pris kan settes per minutt eller per time. Ladestasjonen kartlegges som ladepunkt i appen og kvittering kan sendes som mail eller lastes ned.

Les mer hos EasyPark

Automatisert betalingsløsning med RFID ladebrikke

Sett opp brukere med kredittkort og RFID brikke i Charge365 sin kundeportal, og bruk RFID brikke eller mobil for å starte lading på ladestasjonene. Velg mellom pris per minutt, månedsavgift eller kWh.

Les mer om Charge365

Automatisert betalingsløsning med App, ladebrikke eller SMS

Fortum Charge & Drive kan ta seg av alt fra installasjon til drift, vedlikehold og service. Med Fortum Charge & Drive sammen med ZapCharger Pro er det enkelt å starte, betale og avslutte lading ved hjelp av en Fortum ladebrikke, App eller SMS.

Les mer om Fortum Charge & Drive

Automatisert betalingsløsning med SmartCharge administrasjonssystem

Beboeren belastes for det reelle strømforbruket den har hatt på sitt ladepunkt eller for sin bruker. Lading startes enkelt med nøkkel, RFID-brikke eller SmartCharge App.

Oppgjør skjer etter hver ladeøkt eller egendefinert periode via faktura, betalingskort eller SMS. Prisen for lading bestemmes av styret i borettslaget/ sameiet.

Les mer om SmartCharge

Overvåk energiforbruket til elbilladingen i ZapCloud

ZapCloud, vår skytjeneste, registrerer hver ladesyklus på din ZapCharger Pro. På denne måten får du oversikt over de faktiske kostnadene relatert til lading av elbilen din. I ZapCloud har du oversikt over ladestasjonen din og hvor mye strøm du har brukt.

Deles ladestasjonen med flere brukere, kan autentisering opprettes med en RFID-brikker eller ZapCharger app for å få individuell ladehistorikk. Dette gir også muligheten til å tillate bestemte brukere tilgang. For å få tilgang til å lade med autentisering må du registrere en brukerprofil, koble RFID/ladebrikke til brukerprofilen din og få tilgang av installasjonseier i ZapCloud til den aktuelle installasjonen.

Rapportering for den enkelte ladestasjon er alltid mulig, så dersom ladestasjonen ikke er delt så er det heller ikke behov for autentisering.

Sett opp autentisering ved hjelp av RFID ladebrikke

Hvis en enkelt ladestasjon deles av flere brukere, kan brukerautentisering konfigureres ved hjelp av RFID/ladekort eller ZapCharger App. Dette betyr at tilgangen kan begrenses til kun utvalgte brukere og muliggjør logging av deres individuelle lade- og forbrukshistorie.

ZapCharger Pro støtter de vanligste brikkene, inkludert brikken fra Elbilforeningen. Den vil også støtte adgangskort som har støtte for Mifare Classic (Type a) standarden.

FÅ TILBUD PÅ LADELØSNING

kontakt ossfinn forhandler

Pin It on Pinterest